-->
Férfi kézi BL: „Az élet most kárpótolt” – Ortega felidézte a veszprémi menesztését a nagy siker után

Mint ismert, a Barca hétméterespárbajban hódította el a trófeát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A találkozót követő sajtótájékoztatón Carlos Ortega elmondta, a legrosszabbkor kellett átvennie a katalán sztárcsapat irányítását. A Kielcét irányító Talant Dujsebajev nagyobbik fiát, a sorsdöntő hetest hibázó Alexet méltatta.

Férfi kézi: hosszabbított francia sztárjával a Barca

Francia válogatott jobbátlövője, Dika Mem szerződését 2027-ig meghosszabbította a spanyol férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Barcelona – írja a klub közleménye.

Férfi kézi Eb: Hihetetlen, hogy kapusként három gólt is lőttem – Palicka

Bár a franciák az utolsó másodpercben egyenlíthettek volna, a svédek az első tíz perc kivételével végig kezükben tartották az elődöntőt a részben magyar rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Kapusuk, Andreas Palicka nemcsak bravúrokkal vette ki a részét a 34–33-as győzelemből, hanem három góllal is, míg Dika Mem szerint az utolsó támadásuknál hetest kellett volna kapniuk – a visszajátszás azonban mást mutat. 

Férfi kézi Eb: belőlük gyúrható össze napjaink ideális játékosa

A január 13-tól 30-ig tartó, magyar és szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon vitathatatlanul a sportág jelenlegi legnagyobb egyéniségeit láthatjuk. Hogy kire érdemes közülük leginkább figyelnünk? Megpróbáltuk megelőlegezni a torna álomcsapatát, kiválasztottuk azt a hét játékost, akitől a fő erényeket, erősségeket „kölcsönözve” összegyúrhatjuk napjaink ideális kézilabdázóját.

Férfi kézilabda BL: óriási Barca-fölény az álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján hirdette ki a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének álomcsapatát.

Kézi: Nagy László szerint a fiatalok ezerrel nyomulnak előre

Továbbra sem tudni, hogy Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának ujjsérülésből lábadozó kapitánya pályára léphet-e szombaton a PSG elleni hazai BL-mérkőzésen, abban viszont biztos a rutinos jobbátlövő, hogy nekik, idősebb játékosoknak előbb-utóbb át kell adniuk a stafétabotot a fiataloknak.


Kézilabda Eb: Tudta-e?