El: „Talán váltunk egy-két sms-t” – Gulácsi Nápolyból kaphat tippeket

Gulácsi Péter (valamint Szoboszlai Dominik és Willi Orbán) csapata, az RB Leipzig az Atalantával mérkőzik meg csütörtökön a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében. A bergamói együttes az elmúlt hétvégén 3–1-re kikapott az olasz bajnokságban a Napolitól, melynek tagja Diego Demme, a magyar kapus korábbi lipcsei csapattársa is. Lehet, hogy éppen ő árulja majd el a siker receptjét Gulácsiéknak?

Leipzig: távozhat a lipcseiek csapatkapitánya – sajtóhír

Diego Demme az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoliban folytathatja pályafutását – ismerte el a játékos jelenlegi klubja, az RB Leipzig.

Bundesliga: az e-sport gárdában (is) folytatja a Leipzig játékosa

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság jelenlegi idényének mind a hét fordulójában pályára lépő Diego Demme lesz az RB Leipzig FIFA-csapatának negyedik tagja a VBL, azaz a Virtuális Bundesliga 2019–2020-as évadában – hívja fel a figyelmet a Bundesliga hivatalos honlapja.

RB Leipzig: Gulácsiék társa eldurvult, félbe kellett szakítani az edzést – fotók

Félbeszakadt a német élvonalbeli, az ausztriai Seefeldben edzőtáborozó RB Leipzig hétfői tréningje. Ralph Hasenhüttl vezetőedző azt követően rendelte be idő előtt a szállodába játékosait, hogy a Liverpoollal szóba hozott Naby Keita a kelleténél durvábban szerelte Diego Demmét, aki csak segítséggel tudott lebicegni a pályáról.


Kézilabda Eb: Tudta-e?