NFL: hosszabbított sztárjával a nagydöntős Atlanta Falcons

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Atlanta Falcons öt évvel meghosszabbította kiváló futója, Devonta Freeman szerződését.

NFL: a Patriotsnál folytatja a korábbi Jets-klasszis

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots a csoportrivális New York Jets korábbi játékosával, David Harrisszel erősítette meg a keretét.

NFL: íme, az 51. Super Bowl első touchdownja – videó

A második negyedig kellett várni az 51. Super Bowlon az első touchdownra, jó 12 perccel a félidő előtt Devonta Freeman futott be a célterületre, az első hatpontost, és így a vezetést megszerezve az Atlanta Falconsnak a New England Patriots ellen.

Super Bowl: „Válaszd ki a mérged, bármit meg tudunk csinálni!”

Az Atlanta Falcons futója, Devonta Freeman igencsak magabiztosan várja a New England elleni Super Bowlt. Persze, aki még Tom Brady fiának fantasy csapatában is benne van, miért is ne lenne magabiztos. 

NFL: Brady legidősebb fia az ellenfélből választott játékost

Az egyik oka, hogy ennyire élvezte a szezont Tom Brady az, hogy a három gyereke, a kilencéves Jack, a hétéves Benjamin és a négyéves Vivian már elég idősek ahhoz, hogy felfogják, minek a részese a New England Patriots irányítója.


Kézilabda Eb: Tudta-e?