Női kézilabda: A vereség hatására mondtam le – Deli Rita

Deli Rita négy és fél évet ült az Alba Fehérvár KC kispadján, aztán a női kézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában az amúgy is rossz formában lévő csapata tízgólos vereséget szenvedett a Boglári Akadémiától – utána úgy határozott lemond.

Női kézilabda: lemondott posztjáról Deli Rita Fehérváron

Lemondott az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Deli Rita, helyét eddigi másodedzője, Józsa Krisztián veszi át – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Női kézi: Triscsuk Krisztina újra Székesfehérváron – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, a magyar válogatott átlövő Triscsuk Krisztina hosszú idő után ismét Székesfehérváron kézilabdázik – jelentették be az Alba Fehérvár KC NB I-es női kézilabdacsapatának szerdai sajtótájékoztatóján.

Női kézilabda: egy-egy fontos érkező és távozó is lehet Fehérváron

Két és fél hónapos kényszerszünet után kedden az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói is megkezdték a közös gyakorlásokat. Az első hetekben arra fektetik a hangsúlyt, hogy a játékosok visszanyerjék állóképességüket és megfelelő fizikai állapotba kerüljenek.

Női kézi: a nemzetközi kupát célozza meg az Alba Fehérvár

Az elmúlt szezonban a 7. helyen végző, így a nemzetközi kupaszereplésről lemaradó Alba Fehérvár KC a következő évad végén szeretné kiharcolni a kupaindulást – jelentette ki a klub elnöke az egyesület szerdai szezonnyitó sajtótájékoztatóján.

Női kézi: a Fehérvár kénytelen új beálló után nézni

Alaposan átírta az Alba Fehérvár női kézilabdacsapatának felkészülését és a játékrendszerét két fiatal játékosa sérülése, de Deli Ritának megvannak a tervei, hogyan oldja meg a helyzetet.

Női kézi: európai kupaszereplést érő helyezés a Fehérvár célja

Deli Rita, a Fehérvár KC vezetőedzője szerint a bajnokságban az európai kupaszereplést érő legjobb öt közé kerülés, az EHF-kupában és a Magyar Kupában pedig a lehető legtovább jutás a cél a székesfehérvári női kézilabdázóknál.

Női kézi: továbbra is Deli Rita irányítja a Fehérvár KC-t

A klubvezetőség értékelése szerint játékban és eredményességben is előrelépett a Fehérvár KC NB I-es női kézilabdacsapata, így a következő szezonra Deli Rita marad a vezetőedző – jelentette be Balássi Imre klubelnök szerdai sajtótájékoztatóján.

Női kézi NB I: szerződést bontott vezetőedzőjével a Fehérvár

A Fehérvár KC női kézilabdacsapata felbontotta Bakó Botond vezetőedző szerződését, a fiatal szakember másfél év után távozik a csapat éléről, helyét a vezetőedzői poszton – ideiglenes jelleggel - a szakmai igazgató, Deli Rita veszi át. Az olimpiai ezüstérmes, kétszeres gólkirálynő, Európa-válogatott kézilabdázó eddig a junior- és ifiegyüttest irányította.

Női kézi-vb: „Hasonlóan gólerős átlövőjátékkal messzire jutunk”

Az első nyolcba kerülés a reális cél, de a korábbi válogatott kézilabdázó, Deli Rita szerint legjobbjainknak ott a helye a négy között a Dániában zajló női világbajnokságon. Erről a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozott a 43 éves, egykori átlövő.