Tenisz: Robert Bryan lesz az amerikai Davis-kupa-kapitány

Robert Bryan lesz az Egyesült Államok férfi teniszválogatottjának szövetségi kapitánya.

Davis-kupa: a törököket fogadják az osztályozón a magyarok

A törökökkel csap össze a magyar teniszválogatott a Davis-kupa szeptemberi osztályozóján.

Tenisz: A 60. és a 150. hely között ég és föld a különbség – Marozsán Fábián

Marozsán Fábián kitett magáért a Davis-kupa világdöntőjének selejtezőjében Tatabányán. A Nemzeti Sportnak arról is beszélt, friss tapasztalatai alapján miben kell fejlődnie.

Davis-kupa: Nagy Zoltán szerint mindent megtett a csapat a győzelemért

Nem sikerült a bravúr Franciaország ellen a Davis-kupában a világdöntő tatabányai selejtezőjében pénteken és szombaton. Nagy Zoltán, a férfiválogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak arról is beszélt, a csapat tagjainak egyénileg miben kell fejlődniük ahhoz, hogy a nemzeti együttes előre tudjon lépni.

Davis-kupa: Fantasztikus telt ház előtt játszani, óriási érzés volt – Marozsán

A tenisz Davis-kupa-világdöntő Tatabányán rendezett selejtezője Magyarország és Franciaország között 1–1-es állásról folytatódott szombaton. Egy bravúros párosgyőzelem után Fucsovics Márton egy szorosabb és egy fájdalmasan sima játszmában kikapott Adrian Mannarinótól, így az ekkor 2–2-re álló párharcot a Marozsán Fábián–Ugo Humbert mérkőzés döntötte el. A Piros Zsombor sérülése miatt beugró, ekkorra egy párosmeccsen már túl lévő Marozsán két szettben, 6:3, 6:3-ra vereséget szenvedett 24 éves ellenfelétől, így a franciák szerepelhetnek ősszel a 16-os fináléban. Nézze meg videón, hogyan értékelt Marozsán és Nagy Zoltán szövetségi kapitány az utolsó találkozó után.

Davis-kupa: Az állapotomhoz képest kiálltam a pályára, és mindent megtettem – Fucsovics

A tenisz Davis-kupa-világdöntő Tatabányán zajló selejtezőjében a bravúros párosgyőzelem után Fucsovics Márton egy szorosabb és egy fájdalmasan sima játszmában kikapott az eredetileg nevezett Benjamin Bonzi helyett Adrian Mannarinótól, így a magyar–francia párharc állása 2–2 volt, vagyis az utolsó mérkőzés döntötte el, melyik válogatott szerepelhet ősszel a 16-os fináléban. Így értékelt Fucsovics a veresége után.

Marozsán mindent megtett, de nem bírt ellenfelével – győztek a franciák

A tenisz Davis-kupa-világdöntő Tatabányán rendezett selejtezője Magyarország és Franciaország között 1–1-es állásról folytatódott szombaton. Egy bravúros párosgyőzelem után Fucsovics Márton egy szorosabb és egy fájdalmasan sima játszmában kikapott Adrian Mannarinótól, így az ekkor 2–2-re álló párharcot a Marozsán Fábián–Ugo Humbert mérkőzés döntötte el. A Piros Zsombor sérülése miatt beugró, ekkorra egy párosmeccsen már túl lévő Marozsán két szettben, 6:3, 6:3-ra vereséget szenvedett 24 éves ellenfelétől, így a franciák szerepelhetnek ősszel a 16-os fináléban.

Davis-kupa: Egy csoda volt, amit ma műveltünk a pályán! – Valkusz Máté

Tatabányán a párosok mérkőzésével folytatódott a Magyarország–Franciaország Davis-kupa-találkozó, és a Marozsán Fábián, Valkusz Máté alkotta magyar páros az Arthur Rinderknech, Nicolas Mahut duó ellen két játszmában 92 perc alatt győzött, így a párharcban Magyarország 2:1-re vezet. A páros után a két magyar játékos nagyon rövid sajtótájékoztatón értékelt: nézze meg az NSO Tv videójában!

Bejött a francia csere, Fucsovics kikapott, az ötödik meccs dönt a Davis-kupában

A Tatabányán zajló tenisz Davis-kupa-világdöntő selejtezőjében a bravúros párosgyőzelem után Fucsovics Márton egy szorosabb és egy fájdalmasan sima játszmában kikapott az eredetileg nevezett Benjamin Bonzi helyett Adrian Mannarinótól, így a magyar–francia párharc állása 2–2, vagyis az utolsó mérkőzés dönti el, melyik válogatott szerepelhet ősszel a 16-os döntő csoportkörében.

Davis-kupa: a Marozsán, Valkusz duó nyerte a párosmeccset a franciák ellen

Tatabányán a párosok mérkőzésével folytatódott az idei Davis-kupa-világdöntő selejtezőjében a Magyarország–Franciaország találkozó szombaton, és a Marozsán Fábián, Valkusz Máté alkotta magyar egység az Arthur Rinderknech, Nicolas Mahut duó ellen két játszmában 92 perc alatt győzött, így a párharcban Magyarország 2–1-re vezet.

Marozsán és Valkusz fantasztikus meccsen legyőzte a franciákat!

Elképesztő hangulatban, csaknem telt ház előtt, extázisban játszott Valkusz Máté és Marozsán Fábián a két klasszis francia párosozó, Nicolas Mahut és Arthur Rinderknech ellen, az első pillanattól kezdve jelezve: nem ijedtek meg riválisaiktól. Parádés játékkal be is darálták a vendégeket, 2:1-re vezet Magyarország a Davis-kupa-világdöntő selejtezőjének második napján!

Davis-kupa: Humbert magabiztosan nyert Fucsovics ellen

Két egyesmérkőzéssel rajtolt az idei Davis-kupa-világdöntő selejtezője a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. Magyarország Franciaországot fogadja, Piros Zsombor meccse után Fucsovics Márton lépett pályára Ugo Humbert ellen. 

Davis-kupa: „Nem mi vagyunk az esélyesek, de van sanszunk” – Marozsán a párosról

Marozsán Fábián karrierje újabb mérföldkőhöz érkezett januárban, amikor életében először játszhatott Grand Slam-torna-selejtezőt az Australian Openen. Bár egyből kikapott a kínai Sang Csün-csengtől, az idény elején mutatott teljesítménye így is biztató a Davis-kupa szempontjából, ahol Valkusz Mátéval szeretnék megismételni tavalyi meglepetéssikerüket. A megméretés előtt beszélgettünk vele.

Fucsovics sokat hibázott, két szettben kikapott Humbert-től

Hiába duzzadt az önbizalomtól Fucsovics Márton a tatabányai Magyarország–Franciaország Davis-kupa-párharc előtt, sima vereséget szenvedett a pazar játékot bemutató Ugo Humbert ellen, aki élete első Dk-meccsén sikert aratott.  

Davis-kupa: Piros Zsombor meglepetésgyőzelmet aratott

Két egyesmérkőzéssel rajtol az idei Davis-kupa-világdöntő selejtezője a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. Az első meccsen Piros Zsombor szenzációs teniszt bemutatva két szettben, 7:6 (7–4), 6:3-ra legyőzte a világranglistán 45. francia Benjamin Bonzit. Következik Fucsovics Márton találkozója!

Örömteli meglepetés! Piros Zsombor legyőzte top 50-es francia ellenfelét a Davis-kupában

Parádés mérkőzésen szerezte meg a vezetést válogatottunknak Piros Zsombor a Magyaroroszág–Franciaország Davis-kupa-találkozón, Benjamin Bonzi legyőzésével újabb skalpot gyűjtve a sorozatban Marin Cilic, John Millman és Jirí Vesely elleni, korábbi diadalai után.  

Davis-kupa: egyesben Piros és Fucsovics, párosban Valkusz és Marozsán borítaná a papírformát

Pénteken két egyesmérkőzéssel rajtol az idei Davis-kupa-világdöntő selejtezője, Piros Zsombor Benjamin Bonzi, míg Fucsovics Márton Ugo Humbert ellen lép pályára a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban. A papírforma szerint a franciák az esélyesek, de a mieink jó formában vannak, a kapitány is bízik a jó eredményben.


Kézilabda Eb: Tudta-e?