Férfi kézi BL: Ez még egyszer nem fordulhat elő – David Davis

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezeedzője, David Davis szerint túl sok energiát vett ki belőlük a THW Kiel elleni fordítás, de még egyszer nem fordulhat elő velük az, ami most Kölnben történt.

Férfi kézi BL: „A fejünkben csak az jár, hogy felemeljük és hazahozzuk a trófeát”

Hatodik alkalommal vesz részt a férfi kézilabda Bajnokok Ligája végjátékában a Telekom Veszprém, negyedszer csap össze a Kiellel az elődöntőben – de először szurkolók nélkül.

Férfi kézi BL: Remélem, végre elhódítjuk ezt a hőn áhított trófeát – Lékai

Hétfő este 20.30-tól összecsap egymással a Telekom Veszprém és a THW Kiel Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének elődöntőjében. A magyar klub játékosai már készen állnak a megméretésre, izgatottak, de egyértelműen a végső győzelem lebeg a szemük előtt.

Kézi: Nem harcoltunk, ez így nem mehet tovább – Bodó a Veszprém elleni vereségről

A férfi kézi NB I-ben a Mol-Pick Szeged zárt kapuk mögött 36–24-re kikapott odahaza a Telekom Veszprémtől. A találkozó után Juan Carlos Pastor vezetőedző és Bodó Richárd nagyon csalódottan értékelt, miközben a másik oldalon David Davis és Lékai Máté optimistán várja a Bajnokok Ligája final fourját.

Férfi kézi BL: A vereség is a játék része – David Davis

Elszenvedte idénybeli első vereségét a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, de edzője, David Davis nem csalódott, s nem hiszi, hogy aggódnia kellene.

Férfi kézi: Ezek az eredmények önmagukért beszélnek – David Davis

David Davis, a Veszprém szakvezetője kevés játékossal is optimista, és csak akkor emeli fel a hangját, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy elképzeli.

Férfi kézi BL: David Davis nagyon le akarja győzni a Kielt

A Telekom Veszprém David Davis vezetőedző, valamint három játékos nyilatkozatát is megosztotta a honlapján a szerdai, Kiel elleni BL-mérkőzése előtt.

Férfi kézilabda: abszolút veszprémi fölény a SEHA-ligában

A Telekom Veszprém simán vette az első nagyobb akadályt a szezonban, harmadszor is megnyerte a SEHA-ligát, így megtarthatta az érte járó trófeát.

Férfi kézilabda: Nem panaszkodhatok, egyre jobbak vagyunk – David Davis

A Telekom Veszprém megnyerte második bajnokiját is, de David Davis már a hétvégére készül, edzői pályafutása első SEHA-liga négyes döntőjére.

Férfi kézi: A védekezésünk, amit sürgősen helyre kell tenni – Davis

A Telekom Veszprém spanyol vezetőedzője, David Davis szerint most már mindenki játszani, nem pedig edzeni akar, miközben a csapatnak még időre van szüksége – védekezésben viszont mindenképp javulni kell.

Férfi kézi: Jó és rossz visszajelzéseket is kapok David Davistól – Ligetvári Patrik

Ha nem is csúcsformában, de sikerre éhesen lépett pályára egymás ellen a Veszprém és a Tatabánya. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a felkészülési meccs hajrájában úgy küzdöttek a győzelemért a felek, mintha az értékes pontokat érne. A 33–31-es tatabányai sikerrel végződő találkozó után a Veszprémbe visszatérő Ligetvári Patrikkal és a sérülés miatt majd' egy évet kihagyó Juhász Ádámmal értékeltük a pályán történteket.  

Férfi kézi: a nyelvzseni klasszis Veszprémben is bizonyítana

A spanyol Rodrigo Corrales nem csupán kétszeres Eb-győztes kézilabdakapus, hanem nyelvi zseni is. Anyanyelvén kívül portugálul és angolul is jól beszél, de hogy jól megértesse magát, Plockban lengyelül, majd Párizsban franciául is egészen jól megtanult. Négy évre kötelezte el magát a Telekom Veszprémmel, mielőbb magyarul is szeretne megszólalni.

Kézilabda: a topedzők üzenete világos – nem kérnek a kapus nélküli játékból

Egy frissen készült felmérés szerint a külföldi kézilabdaedzők többsége egyértelműen elutasítja a kapus nélküli játékra vonatkozó szabályt, míg itthon a megkérdezett szakemberek körében vegyesebb a kép.

Férfi kézi: a tisztelet jele – Davis jól halad a magyar nyelvvel

Óvatos a következő idénnyel kapcsolatban a Telekom Veszprém edzője, David Davis, aki nem tudja elképzelni, a kézilabdát szurkolók nélkül, Jorge Maquedát igazi harcosnak tartja, Ligetvári Patriknak pedig nagy jövőt jósol.

Férfi kézi BL: Bánhidi Bence és három veszprémi az álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a férfi Bajnokok Ligája 2019–2020-as álomcsapatát, amelyben Bánhidi Bence (Mol-Pick Szeged), valamint a Telekom Veszprémből Manuel Strlek, Blaz Blagotinsek és David Davis vezetőedző is helyet kapott.

Kézi: A konkrét felkészülés július 13-án kezdődik – David Davis

Július 13-án indulnak újra a csapatedzések a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatánál és David Davis vezetőedző hangsúlyozta, már nagyon várja, hogy együtt lássa a teljes keretet.