NFL: a legjobbakat leradírozta, a milliárdosokat legombolta

Visszavonult Darrelle Revis, aki nemcsak a legjobb elkapókat radírozta le a pályáról, hanem az NFL milliárdosairól is legombolta, amit csak lehetett.

NFL: 11 szezon után visszavonul a korábbi kiváló védő

Bejelentette visszavonulását Darrelle Revis, akit hosszú időn keresztül a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) egyik – ha nem a – legjobb emberfogójának (cornerback) tartottak.

NFL: Revis aláírt a Kansas Cityhez, Gordon újra edzésben

Darrelle Revis kétéves szerződést kötött a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Kansas City Chiefsszel.

NFL: Brady a fedélzeten – de elég ez a Pats címvédéséhez?

Magyar idő szerint péntek hajnali 2.30-kor a bajnok New England Patriots Pittsburgh Steelers elleni összecsapásával kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös szezonja. A találkozóról élő tudósítással jelentkezünk!

NFL: 5 év, 70 millió dollár - Revis visszatér a Jetshez

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jets régi-új játékosával, Darrelle Revisszel erősítette meg a keretét. A New England Patriotscal bajnoki címet nyerő 30 éves szélső hátvéd ötéves szerződést kötött New Yorkban, kontraktusa értelmében akár 70 millió dollárt is kereshet, ebből pedig 39 milliót garantáltan meg is kap.

Vb 2014: Sherman fogja CR-t, Megatron rombol elöl - NFL-vb-csapat

Az Egyesült Államokban is élénken foglalkoznak a brazíliai labdarúgó-világbajnoksággal, amit mi sem bizonyít jobban, hogy még az nfl.com is elkészített egy összeállítást, amelyben egy lehetséges válogatottat állított fel – amerikai futballistákból.

NFL: bombaigazolások - Ware a Denveré, Revis a Patriotsé!

Bombaigazolásokat hajtottak végre az AFC nagyágyúi, a Super Bowlban alulmaradó Denver Broncos DeMarcus Ware-rel, a konferenciadöntős New England Patriots Darrelle Revisszel erősítette meg keretét.

NFL: kinyitott a játékospiac - brutálisan kezdett a Broncos

Tegnap kinyitott a szabadügynökpiac, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es idénye így kezdetét vette. Mint ilyenkor mindig, most is játékosok tucatjai kötöttek órákon belül sok tízmilliós szerződéseket, lássuk a lényegesebbeket!

NFL: Revis a Tampa Baynél - a legjobban fizetett hátvéd lett

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers egy csere keretén belül megkaparintotta a liga egyik, ha nem a legjobb cornerbackjét, Darrelle Revist.

NFL: megvan a megállapodás, Revis 46 millió dollárt kereshet négy év alatt

Megállapodott egymással Darrelle Revis és csapata, a New York Jets, így a kiváló védő hamarosan aláírja új szerződését az NFL-ben szereplő klubjával.


Kézilabda Eb: Tudta-e?