Eb 2020: holland játékvezető dirigál a nyitó mérkőzésen

Az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja alapján a holland Danny Makkelie vezeti június 11-én az Európa-bajnokság első mérkőzését, a Törökország–Olaszország összecsapást Rómában.

Vb 2022: a CR góljánál hibázó partjelzőnek megköszönték a munkáját

Kikerült Danny Makkelie játékvezető csapatából az a holland partjelző, aki nem vette észre, hogy Cristiano Ronaldo gurításánál a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon a márciusi Szerbia–Portugália világbajnoki selejtezőn – számolt be róla az nos.nl című holland portál.

El: 37 éves holland bíró vezeti a Sevilla–Inter döntőt

Az Európai Labdarúgó-szövetség a holland Danny Makkelie-t jelölte ki a pénteki Inter–Sevilla Európa-liga-döntő játékvezetőjének – olvasható az UEFA közleményében.

BL: holland bíró miatt reklamálhatna a Lyon az UEFA-nál

A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a Lyon a Manchester Cityvel találkozik Lisszabonban. A mérkőzés egyik nagy győztese az Ajax lehet – amennyiben Pep Guardiola együttese kiüti a francia csapatot, a holland bajnok bejut a 2020–2021-es BL-kiírás csoportkörébe. Az összecsapást a holland Danny Makkelie vezeti majd, könnyen lehet, hogy ez kiveri a biztosítékot a franciáknál...