UFC: McGregor visszatér, megvan az ellenfele is

Conor McGregor, a kevert harcművészet (MMA) egyik legismertebb alakja visszatér és a ketrecharcosok csúcsbajnokságának számító Ultimate Fighting Championshipben (UFC) ismét mérkőzni fog.

Ökölvívás: Itt tart a boksz… – a UFC elnöke beleszállt a sportágba

A 2020-as év nem csupán a vírushelyzet miatti lemondásokról, illetve nézők nélkül megtartott mérkőzésekről lesz emlékezetes a profi ökölvívás tekintetében, hanem a bulvárboksz mint alágazat felvirágzásáról is.

MMA: május 9-én rendezik meg a nagy port kavart UFC-gálát

Az MMA-vezető amerikai szervezete, a UFC pénteken bejelentette, hogy május 9-én Jacksonville-ben rendezik meg nézők nélkül az április 18-ról elhalasztott gálát, a UFC 249-et.

UFC: biztossá vált, elhalasztják az áprilisi gálát

Elhalasztják az eredetileg április 18-ra kiírt UFC 249-es gálát – ezt Dana White, a szervezet elnöke jelentette be az ESPN adásában.

UFC: Mortal Kombat a valóságban? Pontosan erre készülnek!

A kevert harcművészet (MMA) legrangosabb szervezete, a UFC elnöke a koronavírus-világjárvány idejére egy magánbirtokában levő szigeten akar ketrecharcos-tornákat rendezni. Ismerősen hangzik a történet? Nem véletlen…

UFC: megvan, kivel küzd Ferguson Nurmagomedov helyett

Dana White, a UFC igazgatója a közösségi médiában bejelentette: Habib Nurmagomedov helyett Justin Gaethje lesz Tony Ferguson ellenfele az interim könnyűsúlyú övért vívott mérkőzésen április 18-án.

UFC: Velem vagy nélkülem? Oké, hajrá! – Nurmagomedov

Habib Nurmagomedov reakciójából úgy tűnik, ő azzal számol, hogy elmarad a Tony Ferguson elleni mérkőzése.

UFC: nézők nélkül jön az év bunyója Nurmagomedovékkal

Az MMA vezető szervezetének, a UFC-nek az elnöke, Dana White hétfőn a Yahoo Sportsnak elmondta, nézők nélkül, zárt kapuk mögött, de biztosan megrendezik az április 18-ra tervezett Habib Nurmagomedov–Tony Ferguson összecsapást a könnyűsúlyú világbajnoki övért.

UFC: Nurmagomedov meccsét mindenképp megtartják

Dana White, a UFC elnöke hallani sem akar róla, hogy elhalasszák Habib Nurmagomedov soron következő mérkőzését.

MMA: McGregor részesedést akart a UFC-ből – Dana White

Dana White, az MMA első számú szervezete, az amerikai UFC (Ultimate Fighting Championship) elnöke reagált azokra a pletykákra, miszerint Conor McGregor azért vonult vissza ilyen hirtelen, hogy ezzel helyezzen rá nyomást.

UFC: McGregornak van annyi pénze, hogy visszavonuljon – White reagált

Az MMA vezető szervezetének, a UFC-nek az elnöke, Dana White rövid közleményben reagált a világ legismertebb ketrecharcosa, az ír Conor McGregor bejelentésére, mely szerint 30 évesen visszavonul az MMA-tól.

Kép: UFC-s hölgyet akart kirabolni, óriási verést kapott

Mondhatjuk, hogy rossz döntést hozott az a tolvaj, aki a minap kartonpapírból készített „fegyverrel” akart kirabolni egy hölgyet Rio de Janeiro utcáin. Nem volt vele tisztában, hogy a hölgy a brazil Polyana Viana, aki történetesen UFC-harcos – így a támadó sokkal rosszabbul járt, mint várta, hiszen a balul sikerült akció és egy kiadós verés után ő maga kérte Vianát arra, hogy hívja a rendőröket.

Boksz: egyeztettek Mayweatherrel a Nurmagomedov elleni meccsről

Amióta az MMA vezető szervezeténél, a UFC-nél Habib Nurmagomedov legyőzte Conor McGregort, már szóba került annak lehetősége, hogy az írhez hasonlóan ő is megküzd a veretlen ökölvívó klasszissal, Floyd Mayweatherrel. Most ennek esélyéről beszélt a UFC feje, Dana White is.

MMA: Megkérem édesapád, ne büntessen téged keményen – Putyin Nurmagomedovnak

Habib Nurmagomedov nevét sokan megjegyezték a Conor McGregor elleni győzelmét követően. Ha nem is a látványos küzdőstílusa, akkor a mérkőzés utáni balhéja miatt. Az orosz mérkőzés végi interjújára most reagált Vlagyimir Putyin.

MMA: Ha megpróbáltad volna, szétverem a kocsidat – Nurmagomedov

Habib Nurmagomedov nevét garantáltan megjegyezte mindenki a Conor McGregor elleni győzelmét követően. Ha nem is a látványos küzdőstílusa, akkor a mérkőzés utáni balhéja miatt. Az hamar kiderült, az orosz harcos nem gondolja, hogy hibázott, ez legújabb Instagram-posztjából is kiderül…

MMA: Apám el fog verni, de Putyin büszke rám… – Nurmagomedov

Mint arról beszámoltunk, Habib Nurmagomedov a negyedik menetben fojtással kopogásra kényszerítette Conor McGregort, így az ír harcos úgy kapott ki négy menetben a Las Vegas-i MMA-gálán, hogy szinte esélye sem volt a találkozón a győzelemre. Amiről azonban még sokat fognak beszélni, az nem maga a meccs, hanem az azt követő balhé…

UFC: Mayweather a ketrecben is bemutatkozna? Itt a válasza!

Miután Conor McGregor, napjaink legismertebb és legsikeresebb ketrecharcosa bemutatkozott a ringben Floyd Mayweather ellen, a szurkolók felvetették, úgy lenne fair, ha cserébe Mayweather is kipróbálná magát a ketrecben. Persze úgy tűnt, ez sosem fog megtörténni… Vagy mégis?

UFC: „A pénz sokakat megváltoztat. McGregor tán sosem…”

Dana White, az UFC első embere egyáltalán nem biztos benne, hogy Conor McGregor valaha is visszatér a ketrecbe.

Videó: Kraken-KO – sikerrel debütált a korábbi NFL-sztár

Greg Hardy, vagy becenevén a Kraken új terepre evezett: a korábbi kiváló NFL-játékos az MMA világában kötött ki.


Kézilabda Eb: Tudta-e?