DVTK: újabb elismerést kapott a diósgyőri stadion

Újabb elismerést kapott a DVTK modern labdarúgó-stadionja. Az év elején egy szakmai zsűri szavazatai alapján a borsodi aréna kapta az év stadionja címet, az építmény huszonhat 2018-ban átadott sportlétesítményt előzött meg. A hét elején újabb rangos esemény résztvevője lehetett Kölnben Tóth Dénes, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. ügyvezetője, valamint Pottyondy Péter vezető tervező.

Labdarúgás: országgyűlési képviselők a lelkészek ellen

Az országgyűlés labdarúgó-válogatottja régi adósságát törlesztette, amikor Miskolcon vendégül látta a kárpátaljai református lelkészek együttesét a DVTK stadionjában.

Létesítmény: óriási elismerés, a DVTK-stadion 2018 legszebbje

A témával már 2010 óta rendszeresen foglalkozó Stadium Database nevű oldal ebben a 2018-as esztendőben is szavazást indított, melyen a szakmai zsűri a 27 létesítmény közül a DVTK-stadiont választotta a legszebbnek.

Létesítmény: magyar stadion is lehet a 2018-as év legszebbje

A témával már 2010 óta rendszeresen foglalkozó Stadium Database nevű oldal ebben az esztendőben is szavazást indított – a portál ezúttal a 2018-as évben átadott legszebb stadiont keresi. A voksolásba bekerült két magyar létesítmény is.

DVTK: a következő öt évben a klub üzemelteti a stadiont

A próbaüzem után aláírták az üzemeltetési szerződést, így a jövőben sokkal szabadabban használhatja az új miskolci stadiont a DVTK – számolt be erről a klub hivatalos honlapja. Stadiontúrákat és plusz programokat ígérnek a szurkolóknak.

DVTK: Miskolc-Madrid oda-vissza megvolt, hazatér a klub

A hétvégén véget ér a DVTK másfél évig tartó „hontalan” időszaka, elkészült a klub új stadionja, és stílusosan a Mezőkövesd elleni bajnokin birtokba veheti az új létesítményt a diósgyőri csapat. Stílusosan, hiszen éppen a Mezőkövesd volt az egyik klub, amely ideiglenes otthont biztosított a Diósgyőrnek az új stadion felépítésének időszakában. A miskolciak honlapja hosszabb írásban emlékezik meg a stadionépítés időszakáról, amelyben a klub „láthatatlan emberei” árulják el, hogy számukra milyen plusz feladatot jelentett az albérletben lejátszott 26 találkozó.

DVTK: tesztmeccsek előzhetik meg a stadionnyitást

Miközben a megbüntetett diósgyőri labdarúgók a Puskás Akadémia elleni bajnokira készülnek, kiderült, hogy jövő csütörtökön két tesztmeccset is játszhatnak a DVTK új létesítményében a stadionnyitónak számító, Mezőkövesd elleni bajnokit megelőzően.

DVTK: jövőre bontják a stadiont - egy év alatt épül fel az új

Az új diósgyőri stadion építési ütemtervének csütörtöki bemutatóján a DVTK szurkolói is részt vettek. Beszámolójuk szerint a jövő év elején kezdődhet meg a jelenlegi aréna bontása, míg az új létesítmény 2017 tavaszára készülhet el.

DVTK: újabb egyeztetések a diósgyőri stadion ügyében

A héten a miskolci városházán újabb egyeztetést tartottak az új diósgyőri labdarúgó-stadion ügyében.

DVTK: baba-mama szoba és sörcsapok - ilyen lesz az új stadion

A DVTK labdarúgócsapatának szurkolói oldala, az amigeleken.hu is részt vett azon a hétfői egyeztetésen, amelyen a miskolci városvezetés, a diósgyőri klub ügyvezetője, a tervezők és a szurkolók beszélgettek az épülő új diósgyőri stadionról, bemutatták az engedélyezés előtt álló terveket.

DVTK: az önkormányzat is zöld utat adott a felújításra

A miskolci önkormányzat is engedélyt adott a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK stadionjának felújítására, így most már csak a klubot működtető gazdasági társaság vezetőinek döntésén múlik, hogy mikor kezdődnek meg a munkálatok – írja a boon.hu.