Fortuna Liga: hazai pályán nyert a Dunaszerdahely

A szlovák Fortuna Liga 21. fordulójában a második helyen álló DAC a 11. helyen álló Mihalovcét fogadta, és bár nagy fölényben játszott az egész találkozón, csak egygólos győzelmet aratott. A hazaiaknál Kalmár Zsolt és Schäfer András végigjátszotta a meccset.

Egygólos, mégis biztos győzelmet aratott a DAC

A szlovák Fortuna Liga 21. fordulójában a második helyen álló DAC a 11. helyen álló Mihalovcét fogadta, és bár nagy fölényben játszott az egész találkozón, végül csak egygólos győzelmet aratott. A hazaiaknál Kalmár és Schäfer végigjátszotta a meccset.

Fortuna Liga: a Dunaszerdahely ikszelt a Zsolnával

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 20. fordulójában az FC DAC 1904 Dunaszerdahely hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az MSK Zilinával (Zsolna).

Döntetlen a rangadón: a Dunaszerdahely ikszelt a Zsolnával

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 20. fordulójában az FC DAC 1904 Dunaszerdahely hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az MSK Zilinával (Zsolna).

Fortuna Liga: az idény végéig eltiltották a legjobb szlovák játékvezetőt

Súlyos büntetést kapott Ivan Kruzliak, a hétvégi Trencín–DAC (3–3) találkozón bíráskodó játékvezető.

Fortuna Liga: Kalmár Zsolt ismét az álomcsapatban

Kalmár Zsolt, a Dunaszerdahely labdarúgója ott folytatta, ahol ősszel abbahagyta: noha csapata csak döntetlent játszott a tavaszi első fordulóban, ő bekerült a Fortuna Liga hétvégi álomcsapatába.

Fortuna Liga: a 95. percben mentett pontot a DAC

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 19. fordulójában a DAC (Dunaszerdahely) 3–3-as döntetlent játszott az AS Trencín (Trencsén) otthonában.

A Dunaszerdahely hatgólos döntetlennel kezdte a tavaszt

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 19. fordulójában a DAC (Dunaszerdahely) 3–3-as döntetlent játszott az AS Trencín (Trencsén) otthonában.

Fortuna Liga: Nagyon észnél kell lennünk – Kalmár

Vasárnap az AS Trencín otthonában kezdi a Fortuna Liga tavaszi szezonját a tabellán második helyezett DAC.

DAC: vasárnap az új trencséni stadionban játszanak

Két és fél év után ismét hazai pályán fogadhatja ellenfeleit a Trencsén labdarúgócsapata. A Csák Máté vára alatt elterülő Sihot Stadion 35 millió euróból újult meg.

DAC: Ha bajnokok leszünk, nem reklamálok – Világi Oszkár

A DAC tulajdonosa büszke klubcsapata, no meg a magyar válogatott eredményeire, sportszakmailag kivételesen sikeresnek tartja a 2020-as évet, és továbbra is dolgozik a közép-európai bajnokság megszervezésén.

Fortuna Liga: az e-bajnokságban első lett a DAC

Megvan az első 2021-es dunaszerdahelyi siker: a DAC labdarúgócsapatának játékosa, Sidney Friede lett az E-Fortuna Liga Challenge 2. évadjának győztese.

DAC: I can’t guarantee a league gold medal, but I can guarantee lots of hard work – Storck

Bernd Storck spoke to our portal about DAC's chances in the Slovakian Fortuna liga, Zsolt Kalmár's improvement, the Hungarian national team, and about the differences between the roles of a club head coach and a national team head coach.

DAC: Bajnoki aranyat nem ígérhetek, de kemény munkát igen – Storck

A DAC bajnoki esélyeiről, Kalmár Zsolt fejlődéséről, a magyar válogatottról, valamint a szövetségi kapitány és a klubedző szerepköre közti különbségről is beszélt lapunknak Bernd Storck.

2015-ben vb-ezüstcipőt nyert, most az NB II-be igazolt – Mervó Bence nyomában

2015-ben ezüstcipőt szerzett az U20-as labdarúgó-világbajnokságon, most kölcsönben az NB II-ben szereplő Szentlőrinchez igazolt Mervó Bence. Elsőre megdöbbentő lejtmenetnek tűnhet a játékos karrierje, ám azt közelebbről szemlélve egy olyan sportembert ismerhetünk meg, aki példát mutat mások számára eltökéltségből és kitartásból is.

Fortuna Liga: két játékost igazolt a Dunaszerdahely

Két játékossal kötött szerződést a DAC: a 21 éves brazil balhátvéddel, Mateus Brunettivel másfél éves, a marokkói gyökerekkel rendelkező 19 éves német szélsővel, Brahim Moumouval két és fél éves megállapodást írt alá.

DAC: Kalmár Zsolt először játszott nevelőegyesülete, a Győr ellen

Kalmár Zsolt, a DAC csapatkapitánya góllal járult hozzá az ETO FC Győr elleni 3–0-s győzelemhez.

Felkészülés: háromgólos győzelmet aratott a DAC a Győr ellen

A DAC hazai környezetben fogadta felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB II-es Győrt, és háromgólos győzelmet aratott.

Fortuna Liga: amerikai középpályást igazolt a DAC

A Dunaszerdahely labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a 19 éves Creighton Braunt.

DAC: dél-amerikai bajnokot szerződtethetnek – sajtóhír

Remek játékos került a Fortuna ligában szereplő DAC figyelmébe. A 18 éves Luciano Vera, aki 2019-ben tagja volt az argentin U17-es válogatottnak, amely megnyerte a Dél-Amerikai Kupát és játszott a világbajnokságon is.