DAC: Én vagyok a csúnya gólok szerzője – Hahn János

Három meccs, három győzelem. Joao Janeiro vezetésével továbbra is százszázalékos a DAC, sőt a csallóközi csapat 270 perc alatt még gólt sem szerezett. A szombati Pohronie elleni sikerhez (2–0) a magyar válogatott Hahn János egy góllal járult hozzá.

Fortuna Liga: Hahn betalált, a DAC legyőzte a Pohroniét

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a DAC 2–0-ra legyőzte az FK Pohronie együttesét.

Hahn betalált, a DAC három perc alatt elintézte a Pohroniét

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában a DAC 2–0-ra legyőzte az FK Pohronie együttesét.

Légiósok: gólkirályság, válogatottság, családalapítás – ez Hahn János éve volt

Pályán és azon kívül is csodás időszakot tudhat maga mögött a magyar válogatott csatár, aki június negyedikén úgy érezte magát, mint a mesében.

Fortuna Liga: Hahn János szerint ebben változott a DAC Janeiróval

A Kisvárdáról érkező portugál Joao Janeiro a második meccsen ült a DAC kispadján, és a csapat a Fortuna Ligában másodszor győzött vele – kapott gól nélkül. Szombaton Trencsénben (1–0) gyűjtötte be a három pontot, és már csak rosszabb gólkülönbsége miatt a negyedik. A találkozó után Hahn János értékelt a Nemzeti Sportnak.

Fortuna Liga: a DAC idegenben gyűjtött fontos három pontot

A szlovák labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a DAC Trencsénbe látogatott, és egy gyors góllal nemcsak a vezetést, hanem a győzelmet is megszerezte. Ezzel pontszámban beérte a harmadik helyen álló Ruzomberok csapatát, bár a rózsahegyiek egy meccsel kevesebbet játszottak.

Egy gyors gól győzelmet hozott a DAC-nak Trencsénben

A szlovák labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a DAC Trencsénbe látogatott, és egy gyors góllal nemcsak a vezetést, hanem a győzelmet is megszerezte. Ezzel pontszámban beérte a 3. helyen álló Ruzomberok csapatát, bár a rózsahegyiek egy meccsel kevesebbet játszottak.

NB II: a DAC testvércsapata lehet az ETO FC Győr

„Tárgyalásban állunk, de még nem egyeztünk meg” – jelentette ki Világi Oszkár, a Dunaszerdahelyi AC tulajdonosa a Digi Sportnak adott interjúban az ETO FC Győr esetleges átvételéről. Az üzletember úgy számol, december végére eldőlhet, valóban szerepet vállal-e a másodosztályú magyar klub vezetésében.

DAC: Mintha minden megváltozott volna – Schäfer

A szlovák Fortuna Ligában a DAC 1–0-ra legyőzte a Szenicét, és mivel a Zsolna nagy meglepetésre hazai pályán csak döntetlenezett a Liptószentmiklóssal, a dunaszerdahelyi klub visszavette a negyedik helyet. A mérkőzés után Schäfer András értékelt.

Fortuna Liga: nehéz siker, megközelítette a dobogót a DAC

Megbosszulta magát a három érvénytelenített szenicei gól, és 1–0-ra legyőzte ellenfelét a Dunaszerdahelyi AC a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójában.

Felkészülés: Janeiro a lelátón, a DAC kikapott a Csákvártól

Felkészülési mérkőzésén 0–0-s döntetlent játszott a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Topolyai SC az NB II-es Szeged-Csanád GA ellen. Az NK Osijek 2–0-ra győzött a Szentlőrinc ellen, a DAC viszont 2–1-re kikapott a Csákvártól.

DAC: A focikollektíva csak úgy működhet, mint a házasság – Janeiro

Megérkezett Joao Janeiro Dunaszerdahelyre, ahol Németh Antalt váltotta a felvidéki klub kispadján. A Kisvárdáról távozó portugál mester a DAC tizedik edzője azóta, hogy Világi Oszkár 2014-ben a sárga-kék klub tulajdonosa lett.

Kisvárda: Dunaszerdahelyen folytatja Janeiro – hivatalos

Ahogyan azt a Nemzeti Sport előre jelezte, a Kisvárda és a Dunaszerdahelyi AC is bejelentette: Joao Janeiro a Fortuna Liga 5. helyén álló együttes kispadján folytatja edzői karrierjét. A portugál szakember az idény végéig szóló megállapodást írt alá a DAC-nál, az egyezség pedig egyéves opciót tartalmaz.

DAC: bemutatták a csapat új, egyedülálló mezét

Újrahasznosított műanyagból készült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő DAC legújabb meze, amely november 20-án, az FK Senica elleni találkozón mutatkozik be – írja a dunaszerdahelyi csapat honlapja.

Fortuna Liga: távozott a DAC vezetőedzője – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, menesztette Németh Antal vezetőedzőt a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő DAC együttese – írja a dunaszerdahelyi klub honlapja.

DAC: súlyosan megsérült a Paksról igazolt fiatal csatár

Keresztszalag-szakadást szenvedett Szendrei Ákos, a DAC 18 esztendős labdarúgója – számolt be róla a dunaszerdahelyi klub a hivatalos honlapján.

Fortuna Liga: edzőváltás készül Dunaszerdahelyen?

A Nemzeti Sport információja szerint a szombati, Szered elleni vereség után menesztette posztjáról Németh Antal vezetőedzőt a szlovák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő dunaszerdahelyi csapat, a DAC.

DAC: Nem nagyon szeretném értékelni a meccset… – Schäfer

Nem jó szelek fújnak mostanság Dunaszerdahelyen. Az elvárás, a bajnoki címért való küzdelem helyett a DAC csak ötödik a Fortuna Ligában, nagyon messze van az éllovas Slovantól, az utóbbi két találkozón kikapott papíron gyengébb ellenfelétől. A Seredtől elszenvedett vereség után Schäfer András nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Fortuna Liga: oda-vissza kikapott a Szeredtől a DAC

Az idegenbeli vereség után hazai pályán is kikapott, ezúttal 3–1-re a Szeredtől a Dunaszerdahely a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 14. fordulójában.

Hiába vezetett, ismét kikapott a Dunaszerdahely a Szeredtől

Az idegenbeli vereség után hazai pályán is kikapott, ezúttal 3–1-re a Szeredtől a Dunaszerdahely a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 14. fordulójában.