Tour: Pogacar megérkezett a csúcsra a magyar kapitány szerint

Tadej Pogacar megérkezett a csúcsra a Tour de France megnyerésével a magyar országúti kerékpárosok szövetségi kapitánya, Dér Zsolt szerint.

Kerékpár: soha ilyen jól nem álltak a magyarok a kapitány szerint

Az MTI-nek adott nyilatkozatában Dér Zsolt szövetségi kapitány emlékeztetett rá: a topversenyzők különböző országok csapataiban szerepelnek, két-két magyar teker World Tour, prokontinentális és kontinentális sorban.

Kerékpár: Dér Zsolt győzött az I. Riczu Imre Emlékversenyen

Dér Zsolt nyerte az első alkalommal megrendezett kerékpáros Riczu Imre emlékversenyt Törökbálinton. Riczu Imre – aki versenyző, edző és a válogatott szerelője is volt – június 21-én, kerékpározás közben szenvedett balesetet a Velencei-tónál, és olyan súlyos agykárosodás érte, hogy július elsején elhunyt. Hétfőn lett volna 35 éves.

Kerékpár-vb: teljes Wiggins gyűjteménye; Dér 55., Fejes 57.

A brit Bradley Wiggins nyerte meg szerdán a férfiak időfutamversenyét a spanyolországi Ponferradában zajló országútikerékpáros-világbajnokságon.

Kerékpár: Lovassy előtt Dér nyerte meg a kritérium ob-t

Dér Zsolt, az Utensilnord Ora24.eu csapat kerékpárosa nyerte szombaton az országúti kritérium országos bajnokságot, Mosonmagyaróváron.

Kerékpár: Dér Zsolt a hetedik helyen a Miskolc GP-n

Célfotóval a fehérorosz Sziarhej Papok nyerte meg az országúti kerékpáros Central European Touron a szombati Miskolc Grand Prix-t. A legjobb magyar versenyző Dér Zsolt volt, aki hetedikként ért célba.

Kerékpár: Dér 4. lett az utolsó szakaszon Szerbiában

Alig maradt le a dobogóról a Szerb körverseny utolsó, ötödik szakaszán Dér Zsolt, aki a negyedik helyen kerekezett be, összetettben pedig 30. lett az Utensilnord-Ora24.eu bringása.

Kerékpár, Gemenci Nagydíj: Dér Zsolté az első szakasz

Dér Zsolt nyerte meg az első szakaszt a 39. Gemenci Nagydíj országúti kerékpárversenyen.

Kerékpár: Kusztorék negyven pontot zsebeltek be

Kusztor Péter a második, míg a korábbi kétszeres győztes Dér Zsolt az ötödik helyen végzett az 1.2-es kategóriájú Belgrád–Csacsak kerékpáros versenyen.

Kerékpár: két magyar is versenyez Contadorékkal

Két magyarral, Dér Zsolttal és Simon Péterrel a soraiban áll rajthoz az olaszországi GP Nobili Rubinetterién a magyar bejegyzésű Utensilnord-Ora24.eu együttese.