Eb 2020: Bízhatunk a hősies küzdőszellemben – Dárdai Pál

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 21 órától Németországgal találkozik Münchenben az Európa-bajnokság F-csoportjának 3. fordulójában. A mérkőzés előtt többek között Dárdai Pál, Détári Lajos, Király Gábor, Lőw Zsolt és Thomas Doll beszélt a várakozásairól.

Eb 2020: Dárdai Pál új gyémántokra lelhet Budapesten

A német Bild rövid cikket közölt a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányáról, a Hertha BSC vezetőedzőjéről, Dárdai Pálról, aki a feleségével, Mónikával együtt ott volt a lelátón a magyar válogatott első meccsén is a portugálok ellen az Eb-n.

Jótékonyság: a BL-győztes Lőw Zsolt itthon lépett pályára

A hétvégén Szabadbattyánban a helyi csapat a Dárdai Teammel mérte össze erejét egy jótékonysági labdarúgó-mérkőzés keretén belül. A Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál alapította Dárdai Teamben ezúttal pályára lépett a közelmúltban a Chelsea-vel másodedzőként Bajnokok Ligáját nyerő Lőw Zsolt, továbbá mások mellett Vincze Ottó, Dárdai Márton és Bence, Fehér Csaba, Zombori Zalán, valamint Kovács Zoltán.

Hertha: Szeretnék apura hasonlítani – Dárdai Pál

Fiairól és édesapjáról is beszélt a Nemzeti Sportnak a Hertha BSC vezetőedzője, Dárdai Pál, akit még sohasem tettek lapátra, igaz, most kisebb sérüléssel bajlódik.

Hertha: a szurkolók szerint Dárdai Márton az év játékosa

A Dárdai Mártonnal májusban szerződést hosszabbító Hertha BSC szurkolói oldalán, a hertha.updates-en az első idényében remek teljesítményt nyújtó védőt választották meg az év játékosának – számolt be róla a Bild.

Hertha: A játékosokat partnerként kezelem – Dárdai Pál

A klub vezetőinek támogatásával, valamint a csapatépítésben és a csapategység fenntartásában korábban szerzett nagy rutinjával, illetve tapasztalatával indokolta az MTI-nek adott interjúban szerdán Dárdai Pál, a német Hertha BSC magyar edzője, hogy egy rendkívül viszontagságos idény után sikerült benn tartania az együttest a Bundesliga első osztályában. Edzői ars poeticájáról szólva úgy fogalmazott: „a játékosokat partnerként kezelem”.

Labdarúgás: bort neveztek el Dárdai Pálról

Dárdai 8 – mostantól ezt a nevet viseli a szekszárdi Fritz Pincészet egyik csúcsbora. Ezernyolcszáz palack 2015-ös évjáratú Medicina cuvée-t kereszteltek át a Hertha BSC vezetőedzőjének tiszteletére – írja a TEOL.hu.

Hertha: „Dárdai a megoldás, nem is tárgyaltunk mással”

Dárdai Pál volt az egyetlen jelöltjük a vezetőedzői posztra – jelentette ki Carsten Schmidt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. helyén végző Hertha BSC labdarúgócsapatának ügyvezetője.

Hertha: Dárdai Pál marad a következő idényben is a vezetőedző – hivatalos

Igaznak bizonyultak lapunk korábbi értesülései, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette: a következő idényben is Dárdai Pál lesz a csapat vezetőedzője. A döntést először a klub vasárnapi taggyűlésén az ügyvezető, Carsten Schmidt hozta nyilvánosságra.

Hertha: közel az egyezség Dárdai Pállal, vezetőedző maradhat

Lapunk információja szerint Dárdai Pál irányítja a Herthát a következő idényben, a megállapodást napokon belül bejelenthetik.

Bundesliga: eldőlt Dárdai Pál sorsa a Herthánál – sajtóhír

A német Bild információi szerint Fredi Bobic, a német Bundesligában szereplő Hertha BSC új klubmenedzsere azt szeretné, ha a következő bajnoki idényben is Dárdai Pál irányítaná a fővárosi csapatot.

Hertha: Dárdai hatalmas trükkje – hazudtak a játékosoknak

Dárdai Pál biztos benne, hogy furfangos húzása is kellett a Hertha BSC Bundesligában tartásához. A magyar tréner januárban fél évre vállalta el az első csapat irányítását, de a klub a kérésére másfél éves szerződést kommunikált, mert tudta, hogy a játékosok motivációját csak így tarthatja a szükséges szinten.

Bundesliga: Örülök, hogy véget ért az idény – Dárdai Pál

A Hertha BSC szombaton 2­–1-re kapott ki a Hoffenheimtől a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) utolsó fordulójában, így a 14. helyen végzett. Dárdai Pál, a berliniek vezetőedzője örül, hogy véget ért az idény.

Khedira elbúcsúzott, kikapott a Hertha

A német Bundesliga utolsó fordulójában a bennmaradást már korábban kiharcoló Hertha 2–1-re kikapott a Hoffenheim otthonában.

Gyász: A legtöbb meccsén hibátlanul bíráskodott – Dárdai Pál Puhl Sándorról

Mint ismert, 65 éves korában elhunyt a világhírű játékvezető, Puhl Sándor. A szakember halálhíre megrázta a magyar labdarúgás világát – egykori kollégák, illetve játékosok reagáltak a szomorú hírre.

Hertha: Sorolhatom, mi szól Dárdai Pál mellett – Lukas Klünter

Ha Lukas Klünteren múlna, a következő idényben is Dárdai Pál lenne a Bundesligában szereplő Hertha vezetőedzője. A berlini klub 24 éves védője szerint a magyar szakemberen kívül nem sokan tudták volna megmenteni a kieséstől a csapatot.

Bundesliga: nyáron 30 millió euróért távozhat Dárdai játékosa

A Leeds Unitedba igazolhat a Dárdai Pál vezette Hertha BSC támadója, Matheus Cunha. A brazil csatár esetleges klubváltásáról a német liga átigazolási ügyeiben rendre jól értesült Max Bielefeld írt a Sky információi alapján.

Pál Dárdai: I'll continue to work for the club next season as well

Pál Dardai, who celebrated Hertha’s secure status in the Bundesliga with a cigar, also spoke to our portal about the successful but difficult period, the future, and lángos (Hungarian fried flatbread) on Lake Balaton.

Hertha: A következő idényben is a klubnál dolgozom – Dárdai Pál

A bennmaradást szivarral ünneplő Dárdai Pál a sikeres, de nehéz időszakról, a folytatásról és a balatoni lángosról is beszélt lapunknak.

Hertha: Dárdai kubai szivart szívva adott interjút a tévében

Dárdai Pál, a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban való bennmaradást szombaton kiharcoló Hertha BSC vezetőedzője néhány órával az öltözőben tartott ünneplést követően a ZDF Sportnak adott interjúban égő szivarral a kezében nyilatkozott, s mosolyogva kijelentette: „Kiérdemeltem”.