Darts: elszámolta a kiszállót, de így is legyőzte Végső Jánost

Rangos nemzetközi versenyeket rendeztek a hét végén Budapesten, a Hotel Hungaria City Centerben a 20. Hungarian Open keretein belül: a szombati Hungarian Classicon és a vasárnapi Hungarian Mastersen egyaránt értékes világranglistapontokat lehetett szerezni, és az összedíjazás sem volt épp csekély: csaknem 10 000 euró. A 20 ország 197 férfi és 33 női indulója között sok volt a magyar, a felnőttek között két második helyezésnek örülhettünk.

Darts: Czipó ezüst-, Ihász bronzérmes Németországban

A hétvégén a németországi Kalkarban vendégszerepeltek legjobb dartsosaink a Bull’s Darts Masters elnevezésű BDO-WDF-viadalon, amelyen a férfiaknál a sportág nemzetközi krémjének a PDC-sztárok mögötti második vonala indult, a hölgyeknél viszont a legszűkebb elit. Mégis női válogatottunk volt sikeresebb.

Darts: magyar aranyérem az ifjúsági Európa-bajnokságon

Aranyérmes lett a Czipó Vivien, Neumajer Kitti páros a magyar fővárosban megrendezett ifjúsági darts Európa-bajnokságon.

Darts: óriási sikert értek el a mosolygós magyar lányok – fotó

Bronzérmet szerzett a Czipó Vivien, Neumajer Kitty alkotta lány páros a törökországi Antalyában rendezett ifjúsági dartsvilágbajnokságon.