Férfi kézi NB I: a látványra is adhatott a Veszprém a Csurgó ellen

A Telekom Veszprém hazai pályán 40–21-re legyőzte a Csurgót a férfi kézilabda NB I-ben, míg a Mol-Pick Szeged 39–22-re nyert Orosházán.

Férfi kézi: „Csurgón jobbak a körülmények, mint a Vardarnál”

A balkan-handball.com kézilabdás szaklapnak adott nyilatkozatában arról beszél a csurgóiak edzője, Alem Toszkics, hogy a somogyiaknál jobb körülmények vannak, mint a BL-győztes Vardar Szkopjénál.

Férfi kézi: a Csurgó indulna az EHF-kupában, ha a Gyöngyös nem tud

A Csurgó férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Alem Toszkics irányítja a csapatot a jövőben is, Erdélyi Péter ügyvezető igazgató pedig elmondta: ha a Gyöngyös nem vállalja az EHF-kupában való indulást, a klub mindenképpen kilépne a nemzetközi porondra.

Férfi kézi: a Csurgó felajánlotta az EHF-kupa-indulást a Gyöngyösnek

Rendkívül sportszerű gesztust tett a Csurgói KK férfi kézilabdacsapata: a klub hivatalos honlapján megjelent nyílt levélben felajánlotta az EHF-kupában való indulást a Gyöngyösnek.

Férfi kézi MK: a Szeged és a Csurgó jutott be a négyes döntőbe

Az eredetileg nyilvánosra tervezett Szeged–FTC férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőt végül zárt kapuk mögött játszották le, míg Csurgón beengedték a szurkolókat a Komló elleni mérkőzésre – a budapesti négyes döntőbe mindkét esetben a házigazda jutott be.

Férfi kézi: újabb szankciók, két játékost felfüggesztett a Csurgó

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK hivatalos honlapján közölte: felmentette a munkavégzés alól Klemen Cehtét és Gafar Hadziomerovicot. A klub kezdeményezte a két játékos szerződésének közös megegyezéssel történő felbontását is.

Férfi kézi: felfüggesztették a bérek kifizetését Csurgón

Mint arról beszámoltunk, a Csurgó nagy meglepetésre kikapott a sereghajtó Vác otthonában a férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján. A mérkőzés nem maradt következmények nélkül: a Csurgó tájékoztatása szerint felfüggesztették a bérek és prémiumok kifizetését, és személyi változások is várhatóak. Alább tartalmi változtatás nélkül idézzük a klub közleményét.

Férfi kézilabda NB I: a szélsők szállították a Szeged győzelmét

A Mol-Pick Szeged 39–26-ra nyert Mezőkövesden a férfi kézilabda NB I-ben. A Tisza-parti csapatban remekeltek a szélsők, Bogdan Radivojevics és Mario Sostaric hat-hat, Stefán Sigurmansson pedig öt gólt szerzett.

Férfi kézi NB I: a Tatabánya megelőzte az FTC-t, és már 4.!

A Balatonfüred igenben kilencgólos sikert ért el a Mezőkövesd ellen a férfi kézilabda NB I-ben. A Tatabánya, a Komló és a Csurgó hazai pályán győzött a szombati játéknapon.

Férfi kézi EHF-kupa: ismét csoportkörös a Tatabánya

A Tatabánya az előző idényhez hasonlóan ezúttal is bejutott a csoportkörbe a férfi kézilabda EHF-kupában, miután a selejtező harmadik fordulójában 53–51-es összesítéssel elbúcsúztatta az ukrán ZTR Zaporizzsját. A magyar csapat 27–26-ra elveszítette idegenben a szombati visszavágót, ezzel együtt a főtáblára került. A Balatonfüred nyolcgólos vereséget szenvedett az Ademar León otthonában, így búcsúzott a sorozattól, csakúgy, ahogyan a Nimes-től kikapó Csurgó is.

Férfi kézi NB I: szoros hazai győzelem Komlón és Csurgón

A Komló egy, a Csurgó két góllal győzött hazai pályán a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

Férfi kézi EHF-kupa: nyert a Csurgó Konstancában

Két góllal győzött a Csurgó a romániai Konstancában a férfi kézilabda EHF-kupa selejtezőjének második fordulójában, a párharc szombati, első mérkőzésén.

Férfi kézi NB I: a Dabas győzelmével feljött a 4. helyre

A Csurgó és a Balatonfüred saját közönsége előtt, a Dabas idegenben győzött a férfi kézilabda NB I 3. fordulójában. Az Eger a szünetben három góllal vezetett, végül döntetlent játszott Mezőkövesden.

Férfi kézi NB I: gólzáporos győzelemmel rajtolt a Veszprém

A férfi kézilabda NB I első fordulójának záró mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán magabiztosan, 32–17-re legyőzte a Csurgót, ezzel a bakonyiak nyertek a legnagyobb különbséggel a nyitó körben. 

Férfi kézi NB I: idegenben nyert a Csurgó és a Tatabánya

Idegenben nyert a Csurgó és a Tatabánya is a férfi kézilabda NB I 12. fordulójában. Előbbi a Vácot, utóbbi az Egert győzte le.

Férfi kézi NB I: időn túli hetessel mentett pontot a Fradi

A férfi kézilabda NB I szombati játéknapján az FTC döntetlent játszott hazai pályán az Orosházával. A Csurgó könnyedén legyőzte a Gyöngyöst, a Dabas hiába vezetett a szünetben az Eger ellen, pont nélkül maradt.

Férfi kézi NB I: nem akármilyen meccsen verte a Csurgó a Budakalászt

A férfi kézilabda NB I hatodik fordulójának záró mérkőzésén a Csurgó fordulatos találkozón 34–32-re legyőzte a Budakalászt hazai pályán. A csapatok 40 percig váltakozva vezettek, majd a hazaiak negyedórával a vége előtt megszilárdították az előnyüket, amit aztán már ki sem engedtek a kezükből. Másfél perccel a vége előtt feljött egy gólra a Budakalász, de az utolsó percben a házigazda még betalált Gazdag Tibor révén, ezzel állította be a végeredményt.

Férfi kézi EHF: csurgói kiesés utolsó másodperces góllal

A Csurgói KK tíz góllal kikapott a horvát RK Dubrava otthonában a férfi kézilabda EHF-kupa-selejtező második fordulójának szombati visszavágóján, így kiesett.

Férfi kézi EHF-kupa: a Csurgó szinte eldöntötte párharcát

A férfi kézilabda EHF-kupa második selejtezőkörében a Csurgó hazai pályán 33–24-re legyőzte a horvát bronzérmes RK Dubravát a párharc első felvonásán. A magyar csapat a második félidőben irányította a játékot, az egy hét múlva esedékes zágrábi visszavágót így gyakorlatilag formalitássá tette.

Férfi kézi NB I: a Veszprém biztosan nyert, az első csurgói pontok

A címvédő Telekom Veszprém hazai pályán tizenkét góllal, 31–19-re nyert az Eger SBS Eszterházy ellen a férfi kézilabda NB I szerdai játéknapján. A Csurgó 27–21-re győzött a Cegléd vendégeként, megszerezve az első pontjait a bajnokságban.