Csupasport: applikációk, melyek színesebbé teszik a futást

Az Ultrabalaton győztese blogjában ezúttal azokat a telefonos alkalmazásokat mutatja be, amelyeket ő is használ, és amelyek szerinte újdonságot csempésznek a futásba.

Csupasport: súlyos rendellenessége dacára döntötte meg Mo Farah rekordját

Sam Atkint több mint egy évtizede eltanácsolták az atletizálástól, ehhez képest ma már az egyik legjobb brit hosszútávfutóként tartják számon.

Csupasport: az Arnold Classicra készül a 70 éves nagymama

Hatvanéves volt, amikor kondizni kezdett, hatvankilenc, amikor az első versenyén indult, most jöhet az igazán nagy kihívás.

Csupasport: az elitben is dobogón a magyar fiatal, jöhet az újabb érem!

Horváth Zsolt a Spartanban az akadálypályák után ma már inkább a trailversenyekre készül.

Csupasport: így edzenek a legkeményebb tengerészgyalogosok

A Navy SEAL elitcsapatába csak a legjobb formában lévő katonák kerülhetnek be, lássuk, milyen feladatokat várnak tőlük a mindennapi tréningek során.

Csupasport: Rakonczaynak a hideg egyszerre volt hátrány és előny

Az ultrafutó, extrém sportoló éppen 24 óra alatt teljesítette a Privát UB jelentette kihívást.

Csupasport: miért félnek oly sokan edzőterembe járni?

Mindenkinek van olyan ismerőse, aki nem meri elkezdeni a közösségi sportolást, mondván, mindenki őt nézné, netán rajta nevetne. Ezt a tévhitet azért sokan meg tudnák cáfolni.

Csupasport: a Balaton-átúszás sokaknak bakancslistás

Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda ügyvezető-versenyigazgatója sok háttér-információt mondott el az év szabadidős sporteseményének választott Balaton-átúszásról.

Csupasport: új női rekord, maratoni zsinórban 150 napon át

Az ausztrál hölgy már tudja, egy ilyen csúcshoz túl kell élni a fejhallgató elvesztését, a szarkatámadást és a kamionok közötti szlalomozást is.

Csupasport: azt sem bánja, ha dagadt bálnának nevezik

Sophie Lait imádja a sportot, de azt hirdeti, hogy nem minden a tökéletesség, mindenki fogadja el és szeresse a saját testét.

Csupasport: a legjobbak közé akar kerülni a csinos magyar testépítő

Mohamed Gabriella rekordidő alatt kvalifikált a Ms. Olympiára. Magyarországon kezdte a testépítést, de ma az USA-ban él és jár versenyekre.

Csupasport: versenyzés helyett filmet forgat a magyar snowboardos

Fricz Botond egyetemre jár, pizzériában dolgozik, és kisfilmet készít. Az élsportot félretette, az olimpiai kvalifikáció gondolata mégis ott motoszkál a fejében.

Csupasport: így tehetjük könnyebbé mindennapjainkat

A 32 esztendős Zámbó Ádámnál a fegyelem és a figyelem alapkövetelmény, de a mindennapi edzéseknél mégis a funkcionalitást tartja a legfontosabbnak. A Csupasport bemutatja, a személyi edző miért gondolja így, és miként osztotta három részre az alap működőképességet.

Csupasport: januárban futotta le a privát Ultrabalatont

Spisák Emil idén elsőként teljesítette a privát Ultrabalatont, s 23 óra 42 perc 32 másodperccel minden idők harmadik legjobb idejét érte el a PUB-on.

Csupasport: az olimpia az álma a DVTK hosszútávfutójának

Lövei Vandának a tíz kilométer az abszolút favorit távja. Novemberben Athénban nyert, de hazai pályákon is gyakran áll dobogón, legyen az aszfaltos vagy éppen terepverseny.

Csupasport: Spartathlon-rekorderünk megpróbáltatásai

Az egyik legjobb ultrafutó, Erős Tibor már túl van a veseproblémáján, rendszeresen fut, és készül fix versenyére, az Ultrabalatonra.

Csupasport: a Mr. Olympiát is megjárt testépítő új kategóriájában remekelt

A sportoló egy sérülésnek köszönheti, hogy jobb formában van, mint valaha, ma csaknem nyolcvanfős csapatot vezet.

Csupasport: hétezer méterig futna fel a magyar Jégember

Az Atacama-sivatag a következő célja Szilágyi Zoltánnak: 35 fokos kánikulában kezd, majd jönnek az elképesztő mínuszok.

Csupasport: a hadgyakorlat sem akadályozta a pokoli túra teljesítésében

Csutka István Angliában és Skóciában járta végig a leghíresebb túraútvonalakat, összesen kilencszáztizenöt kilométert gyalogolt.

Csupasport: a Mr. Olympia győztese elárulta a kockahas titkát

Bár még kicsit messze van a nyár, a többség bizonyára szeretné, ha kockás, de legalábbis izmos hassal mehetne majd a strandra, a tengerpartra vagy a Balatonra. Nos, a négyszeres Mr. Olympia-győztes Jay Cutler a Fitness Volt oldalon elmondta, szerinte melyik a három leghatékonyabb hasizomgyakorlat, amelyekkel bárki látványos eredményeket érhet el.


Kézilabda Eb: Tudta-e?