Torna: ötvenéves lett a gyűrűk ura, Csollány Szilveszter

Megnyert mindent, amit csak lehetett. Gyűrűn van aranyérme olimpiáról, világbajnokságról és Európa-bajnokságról egyaránt. Nem volt az olyan régen, amikor tapsoltunk a sikereinek, így szinte hihetetlennek tűnik, pedig igaz: Csollány Szilveszter április 13-án 50 éves lett.

Nagy Feró lusta gyúrni járni, de a keddi foci nem maradhat el

Azok a boldog szép napok; Gyere, kislány, gyere!; 8 óra munka – és még sorolhatnánk. A Beatrice zenekar frontembere, A Dal 2020 zsűrijének tagja. Dacára a térdsérülésének, Nagy Feró 74 évesen is heti rendszerességgel rúgja a labdát. A szabadszájú zenész rendőrökkel igen, játékvezetőkkel viszont még sohasem került összetűzésbe, de már állították ki szabálytalanságért.

A legjobbak legjobbjai – még 10 nap Az Év Sportolója Gáláig

Év Sportolója választás az 1958-as kezdetektől napjainkig.

Torna: olimpiai bajnok oktató a szombathelyi egyetemen

Új oktatója van a szombathelyi ELTE Savaria Egyetemi Központnak, az olimpiai, világ-, és Európa-bajnok tornász, Csollány Szilveszter tanítja a jövő testnevelő tanárait.

Torna: a halhatatlanok közé választották Ónodit és Csollányt

Az egyaránt olimpiai, világ- és Európa-bajnok Csollány Szilveszter, valamint Ónodi Henrietta került be a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) Halhatatlanjainak Klubjába.

Csollány, az utolérhetetlen ezüstgyűrűs

Nincs még egy tornász a világon, aki egyéni számokban háromnál több világbajnoki ezüstérmet szerzett volna pályafutása során. Csollány Szilveszter azonban ilyen: a kilencvenes években kivárta a sorát, hogy a gyűrű ura lehessen, majd amikor már nem állt az útban korábbi fő riválisa, sőt annak legesélyesebb „követője" se – újra, ötödször is be kellett érnie a második hellyel. Persze a legfontosabb, hogy ekkor már olimpiai bajnok volt, ami pedig a vb-ket illeti, úgy tartja a mondás: a türelem rózsát terem...

Torna: megnyitja kapuit Csollány Szilveszter tornaiskolája

Hétfőn megnyitja kapuit a Sydneyben olimpiai bajnok Csollány Szilveszter soproni tornaiskolája. A gyűrűn nem csak ötkarikás, hanem világ- és Európa-bajnok tornász egy kellemes, tiszta, barátságos légkörű tornateremben fogadja a sportág iránt érdeklődőket, és a foglalkozásokat maga tartja.

Torna: Jordan Jovcsev biztosan visszavonul Peking után

Bulgária jelenlegi első számú tornásza, Jordan Jovcsev – Csollán Szilveszter korábbi nagy ellenfele – megerősítette elhatározását, hogy a 2008-as pekingi olimpia utáni lezárja pályafutását.