Márton Anna: Lelki könnyebbséget ad az anyaság

A tokiói olimpia után térdműtéten esett át, aztán júniusban életet adott kisfiá­nak, s bár októberben újabb, igaz, kisebb operáció következett, immár kész a visszatérésre Gárdos Gábor tanítványa, Márton Anna, aki a jövő hétvégén a tuniszi Grand Prix-viadalon lép pástra.

Nagy Tímea példája is mutatja: szülés után megéri visszatérni

A szülés után az élsportba visszatérő hölgyek közül sokaknak egyből Nagy Tímea jut az eszébe – nem véletlenül, hiszen a korábbi klasszis párbajtőrvívó három gyermeket szült, s mindhárom után felért a csúcsra a páston.

A Budapesti Honvéd lett 2021 legeredményesebb egyesülete

A 2021-es esztendő eredményei alapján a Budapesti Honvéd Sportegyesület lett a legjobb klub a Sportegyesületek Országos Szövetségének pontszámítása alapján. A tokiói játékokon az olimpiai pontok hatvan százalékát a piros-fehérek versenyzői szállították, az egyesület az elmúlt három évtized legsikeresebb olimpiáját élhette meg. A BHSE szárnyalásáról Gergely István ügyvezető elnököt kérdeztük.

Az Év Sportolója Gála: Tíz éve úgy éreztem, semmi keresnivalóm itt – Csipes

Ahogy tíz évvel ezelőtt, 2021-ben is Csipes Tamara lett az év női sportolója. A Nemzeti Színházban rendezett az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála után beszélgettünk a Tokióban a kajak négyessel arany-, míg egyesben ezüstérmes sportolóval.

Az Év Sportolója Gála: nagy meglepések, boldog győztesek – galéria

Mint ismert, a Magyar Sportújságírók Szövetsége 64. alkalommal ismerte el az év legkiemelkedőbb sportolóit. Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát egy év kihagyás után, idén ismét nézők előtt rendezték meg a Nemzeti Színházban. Tekintse meg az esemény nagy pillanatait képgalériánkban! 

Az Év Sportolója Gála: Szilágyi és Csipes is nagy fölénnyel győzött – pontszámok

A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) 64. alkalommal választotta meg az Év sportolóit. A mostani szavazáson 366 sportújságíró adta le voksát. Az MTI nyilvánosságra hozta az egyes kategóriák pontszámait az első három helyezett esetében.

Az Év Sportolója Gála: Nagyszerű volt 2021 a magyar sportnak – Szilágyi Áron

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a díjazottak a színpadon köszönték meg, hogy az újságírók nekik adták a legtöbb pontot. Íme, Szilágyi Áron, Decsi András, Krajnyák Zsuzsanna, Pap Bianka és Kiss Péter Pál örömszavai!

Az Év Sportolója Gála: Lássuk az embert is az eredmények mögött! – Csipes Tamara

Az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán a díjazottak a színpadon köszönték meg, hogy az újságírók nekik adták a legtöbb pontot. Íme, Csipes Tamara, Keszthelyi-Nagy Rita és a Fiola Attilát helyettesítő Schäfer András örömszavai!

Az Év Sportolója Gála: kerékpáros vagy kajakos királynő

A hölgyek mezőnyében Csipes Tamarát vagy Kozák Danutát, miként a női parasportolók között Ekler Lucát is másodszor koronázhatják meg.

Az Év Sportolója Gála: Milák és Kozák is a legjobb háromban

A Magyar Sportújságírók Szövetsége kedd délelőtt sajtótájékoztatón, az M4 Sport élő adásában bejelentette az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála 2021 díjainak kategóriánkénti három legjobbját. A férfiaknál Lőrincz Tamás, Milák Kristóf és Szilágyi Áron, a nőknél Csipes Tamara, Kozák Danuta és Vas Kata Blanka került a szűkített listára.

Szavaztak a sportszövetségek, ők az év legjobbjai – lista

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Idén 56 sportág szövetsége válaszolt az MTI megkeresésére.

Kajak-kenu: Csipes Tamara 2024-ig szerződést hosszabbított a Honvéddal

A kétszeres olimpiai bajnok kajakos, Csipes Tamara a 2024-es, párizsi ötkarikás játékokig meghosszabbította szerződését klubjával, a Budapesti Honvéddal – írja az MTI.

BHSE: köszöntötték a Tokióban szereplő sportolóikat

A Budapesti Honvéd SE vezetői hétfőn köszöntötték az idén nyáron Tokióban rendezett olimpián és paralimpián indult versenyzőiket, különös tekintettel az érmet szerzett nyolc sportolóikra, valamint edzőikre – közölte az MTI.

Kajak-kenu vb: Csipes Tamara ezüstérmes 500 méteren

Csipes Tamara ezüstérmet szerzett a kajak egyesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi napján. A számot az új-zélandi Aimee Fisher nyerte meg.

Ezüstvasárnap a rövidebb távokon: négy második hely a kajak-kenu vb záró napján

Egy arany-, négy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság vasárnapi 200 és 500 méteres döntőiben.

Kajak-kenu vb: világbajnok a Kozák, Csipes duó és Gazsó

Két arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati döntőiben.

Kajak-kenu vb: a Kozák, Csipes duó aranyérmes 500 méteren

A Kozák Danuta, Csipes Tamara duó aranyérmet szerzett a kajak kettesek 500 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: ezüstérmet szerzett Kiss, Lucz duó 200 méteren

A Kiss Blanka, Lucz Anna duó a fehéroroszok mögött másodikként ért célba, így ezüstérmet szerzett a kajak kettesek 200 méteres versenyében a koppenhágai kajak-kenu világbajnokság szombati napján.

Kajak-kenu vb: futamgyőzelemmel döntőben a címvédő női kajak négyes

A péntek délelőtt vízre szállt hat magyar egység közül három egyből a döntőbe jutott előfutamából, három viszont délután még középfutamra kényszerül, míg a címvédő és olimpiai bajnok magyar női kajak négyes meggyőző teljesítménnyel nyerte pénteki előfutamát 500 méteren, így már készülhet a vasárnapi döntőre a koppenhágai kajak-kenu világbajnokságon – közölte az MTI.


Kézilabda Eb: Tudta-e?