NB II: a Nyíregyháza szerződtette a Fradiban nevelkedő játékost

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását Csilus Ádám – jelentette be a szabolcsi klub.

Játékossors: Pakson edz az FTC-ben nevelkedő szélső

A 22 esztendős szélső, Csilus Ádám a nyár óta szabadon igazolható, és bár NB I-es csapatnál készül, kérdés, hogyan alakul a jövője.

PAFC: három játékost kölcsönadtak a Csákvárnak

A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapata Csilus Ádámot, Oroszi Dánielt és Tóth Balázst egy évre kölcsönadta a másodosztályú Csákvárnak.

Haladás: Hegedűs mégis a Puskás Akadémiában folytatja

Mégis az NB II-ben listavezető Puskás Akadémiánál folytatja pályafutását Hegedűs János. A Haladást elhagyó, 20 éves védő három és fél évre szóló szerződést írt alá.

NB II: Gyömbért másik exfradis követheti a PAFC-hoz

Az NSO információi szerint Csilus Ádám követi Gyömbér Gábort a Ferencvárostól a Puskás Akadémiához.

FTC: kapuscsere a láthatáron – volt fradista érkezhet

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapata a télen szerződtetheti az FTC-nél nevelkedő, jelenleg Soroksáron védő kapust, Holczer Ádámot.

MK: kizárták a Soroksárt, a Ménfőcsanak jutott a 32 közé

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsági határozata eltörölte a Ménfőcsanak–Soroksár (0–1) mérkőzés pályán született eredményét, és 3–0-val a megyei I. osztályú csapatot juttatta tovább.

MK: jogosulatlanul szerepelt a játékos, kizárhatják a Soroksárt?

Bár az NB II-es Soroksár legyőzte a megyei I. osztályú Ménfőcsanakot a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában, előfordulhat, hogy az MLSZ kizárja a másodosztályú együttest.

NB II: újabb Fradi-játékosok érkeztek Soroksárra

Valencsik Dávid után Csilus Ádámot és Csilus Tamást is kölcsönkapta a Ferencvárostól a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Soroksáron marad a kapus; kellenek a kölcsönjátékosok

Öt játékos kölcsönszerződése lejár a Soroksár másodosztályú labdarúgócsapatánál. Korozmán Kevin visszatér az MTK-hoz, míg Valencsik Dávid, Csilus Ádám, Haris Attila és Kunsági Roland a Ferencvároshoz, utóbbi kivételével mindannyian anyaegyesületükkel kezdik meg a felkészülést – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

FTC: újabb fiatalok tartanak a másodosztályba

A Nemzeti Sport Online információi szerint újabb ferencvárosi nevelésű fiatalok érkeznek a másodosztályú Soroksár labdarúgócsapatához, amelyben több korábbi fradista is játszik.

FTC: nem Lolka és Bolka – kiderült, kik voltak Gera képén

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa, Gera Zoltán agytornára hívta rajongóit hivatalos Facebook-oldalán. A zöld-fehérek ikonja egy 15 évvel ezelőtti képet túrt elő az archívumból, amelyen két fiatallal pózol, akik azóta a csapattársai lettek. A kérdés az volt, kik láthatók a képen. A helyes választ azok adták, akik a Csilus testvérekre gondoltak.

FTC: szerződést kötöttek a 17 éves középpályással

A labdarúgó NB I-ben bronzérmes Ferencváros labdarúgócsapata profi szerződést kötött 17 éves középpályásával, Csilus Ádámmal.

U18: kétgólos vereséget szenvedtünk az olaszoktól

Az U18-as magyar labdarúgó-válogatott Rómában játszott felkészülési mérkőzést a házigazda olaszokkal. Csapatunk 2–0-s vereséget szenvedett – olvasható az mlsz.hu-n.