Serie A: Lukaku, Smalling és a Corriere is reagált a Black Friday-balhéra

Mint beszámoltunk róla, a Corriere dello Sport című olasz sportnapilap „Black Friday” felirattal jelent meg csütörtök reggel – a címlap főszereplői Romelu Lukaku (Inter), valamint Chris Smalling (AS Roma), a két csapat pénteki bajnoki rangadójának húzónevei –, ami nagy vihart kavart.

Serie A: „Black Friday” – megdöbbentő címlap az olasz sportnapilaptól

A Corriere dello Sport nevű olasz sportnapilap „Black Friday” felirattal jelent meg csütörtök reggel, a címlap főszereplői Romelu Lukaku (Inter), valamint Chris Smalling (AS Roma). Ennek apropója nem más, mint a pénteken 20.45-től kezdődő olasz bajnoki rangadó a két együttes között.

PSG: a klub cáfol, nincsenek kapcsolatban Contéval

A francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetősége a L’Équipe megkeresésére cáfolta a Corriere dello Sport értesüléseit, amely szerint Antonio Conte lesz a párizsi sztárklub vezetőedzője.

„Teljessé vált a bukás” - olasz lapszemle

Hatalmas az elkeseredettség Olaszországban, miután a squadra azzurra búcsúzott a brazíliai világbajnokság további küzdelmeitől.

Honvéd: Dicső múlt, kiváló tehetséggondozás - olasz lapvélemény

Olaszországban is foglalkoznak a magyar labdarúgással, pláne, ha fellelhető az olasz vonal is a klub körül. Ezúttal a Corriere dello Sport a Budapest Honvéd múltjáról és jelenéről közölt írást.

A Real Madrid Cristiano Ronaldo után Zlatan Ibrahimovicra „vadászik”

A szezon végéhez közeledve egyre több átigazolási pletyka jelenik meg Európa sportlapjaiban. A pletykák elsősorban azon csapatok körül bukkannak fel sűrűn, amelyek a vezetők elvárásai alatt szerepelnek. A legújabb ilyen híresztelés, hogy a Real Madrid 70 millió eurót sem sajnálna Zlatan Ibrahimovicért.