-->
Képek: a svájciak olimpiai bajnokának elbűvölő a mosolya

Mint arról beszámoltunk, a svájciak 27 éves kiváló alpesi sízője, Corinne Suter nyerte a női lesiklást a pekingi téli olimpián. Emellett négy világbajnoki éremmel is büszkélkedhet (egy arany, két ezüst és egy bronz), de a legnagyobb sikerének természetesen az ötkarikás játékokon elért diadalát tekinti. A csinos sportolónő az Instagramon is nagy követőtáborra tett szert (140 ezer lájkoló), a fotóit látva ezen aligha csodálkozhatunk.

Téli olimpia: Suter rontotta el az olasz örömünnepet lesiklásban

A női lesiklást rendezték meg kedden a pekingi téli olimpián. A győzelmet a svájci Corinne Suter szerezte meg két olasz, Sofia Goggia és Nadia Delago előtt.

Alpesi sí: Gut-Behrami lendületben, lesiklásban győzött

Lara Gut-Behrami győzelmével ért véget a nők lesiklóvilágkupa-versenye Zauchenseeben. A svájciak kétszeres világbajnoka 34. alkalommal győzött vk-viadalon.

Alpesisí-vb: egy századdal győzött lesiklásban Kriechmayr

Az osztrák Vincent Kriechmayr mindössze egyetlen századmásodperccel nyerte meg a férfiak vasárnapi lesiklóversenyét az olaszországi Cortina d'Ampezzóban zajló alpesisí-világbajnokságon – jelentette a Magyar Távirati Iroda.

Alpesisí-vk: Ledecká nyert Val d'Isere-ben

A cseh Ester Ledecká nyerte az alpesisí-világkupa vasárnapi női szuper-óriásműlesikló versenyét a franciaországi Val d'Isere-ben.

Alpesisí-vk: Meillard először nyert, és szakági győztes lett

A francia Chamonix-ban férfi párhuzamos óriás-műlesikló, a német Garmischban női szuper-G futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbieknél a győzelmet a svájci Loic Meillard – aki pályafutása során először nyert vk-versenyt, de ezzel megnyerte a szakági összesítést –, utóbbiaknál pedig a svájci Corinne Suter szerezte meg.


Kézilabda Eb: Tudta-e?