Puskás Akadémia: Corbu elfogadta a román válogatott meghívót

Elfogadta a román válogatott meghívót Corbu Marius, a Puskás Akadémia 20 éves középpályása, akinek a FIFA szabályai szerint további három évet kellene várnia arra, hogy a magyar nemzeti csapatban szerepeljen.

Két góllal nyert odahaza a Puskás Akadémia

A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Puskás Akadémia 2–0-ra legyőzte odahaza az Újpestet.

NB I: Corbu Marius jó szívvel emlékszik az Újpest elleni meccsekre

Az Újpest ellen mutatkozott be az élvonalban Corbu Marius, aki azt reméli, a Puskás Akadémia folytatja jó sorozatát a riválisa ellen.

Puskás Akadémia: Azon vagyunk, hogy újra formába lendüljünk – Corbu

A Puskás Akadémia 2–0-ra kikapott odahaza a DVSC-től  a labdarúgó NB I 21. fordulójában. A találkozó után a felcsútiak játékosával, Corbu Mariusszal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Rossi is ready to invite Martin Ádám and Callum Styles

Head coach Marco Rossi also informed Nemzeti Sport at the new year press conference that two or three recruits could be invited to the next squad.

Válogatott: Rossi kész meghívni Ádám Martint és Callum Stylest

Marco Rossi szövetségi kapitány évindító sajtóbeszélgetésen nyilatkozott a Nemzeti Sportnak is, és kiderült, két-három újonc is meghívót kaphat a következő kerethirdetéskor.

NB I: Ha így folytatja, Corbu válogatott labdarúgó lesz – Hornyák

A labdarúgó NB I 19. fordulójában, vasárnap a Puskás Akadémia 2–1-re győzött Mezőkövesden, és ezzel élre állt a tabellán – lássuk, hogyan értékelték a mérkőzést a szakvezetők!

CIES: a Puskás Akadémia két játékosa is a legjobban teljesítők között

A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) ezúttal a 2002-ben, vagy azután született labdarúgók Instat-mutatóit vizsgálta. A kutatásban az öt nagy topligán kívüli 31 európai ligát vették számításba.

Puskás Akadémia: Szükség van minőségi külföldiekre – Tóth Balázs

A Puskás Akadémia klubigazgatóját feldobja, hogy az utóbbi időben számos akadémista kapott lehetőséget a felnőtteknél, kinevezése óta nagyobb figyelmet fordítanak a fiatal és a magyar futballistákra.

NB I: hosszabbított tehetségével a Puskás Akadémia

A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította szerződését a 19 éves Corbu Mariusszal.

Nem bírt odahaza a Kisvárda a felcsútiakkal, örülhet a Ferencváros

A labdarúgó NB I 17. fordulójában a Kisvárda hazai pályán 1–1-et játszott a Puskás Akadémiával, így a Ferencváros maradt a tabella élén.


Kézilabda Eb: Tudta-e?