WNBA: nem jutott döntőbe a Connecticut

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 87–84-re kikapott otthon a New York Libertytől az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) elődöntőjében, így a vendégek 3–1-re megnyerték a párharcot.

WNBA: Határ csapata kikapott az elődöntő második meccsén

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 84–77-re kikapott a New York Liberty vendégeként az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) elődöntőjében, mely így 1–1-re áll.

WNBA: Határ nélkül ejtette ki a Connecticut Juhászékat

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 90–75-re győzött a Juhász Dorkával felálló Minnesota Lynx otthonában, ezzel 2:1-re megnyerte az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) negyeddöntős párharcát.

WNBA: Juhászék egyenlítettek a negyeddöntőben

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 82–75-re győzött a Határ Bernadettet is foglalkoztató Connecticut Sun ellen az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) negyeddöntőjének második mérkőzésén, ezzel kiegyenlítette a párharcot.

WNBA: Határ csapata előnyt szerzett a Juhászék elleni negyeddöntőben

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 90–60-ra győzött a Juhász Dorkát foglalkoztató vendég Minnesota Lynx ellen az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) negyeddöntőjének első mérkőzésén, szerdán.

WNBA: egymás ellen folytatja Juhász és Határ csapata

Az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) két magyar érdekeltségű csapata, a Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun és Juhász Dorka együttese, a Minnesota Lynx egymással találkozik a negyeddöntőben.

WNBA: Juhász és Határ csapata is vereséggel zárta az alapszakaszt

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx és a Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun is kikapott az észak-amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának utolsó játéknapján vasárnap.

WNBA: Határ Bernadett nem játszott, csapata legyőzte a Los Angeles Sparkst

A Határ Bernadettet foglalkoztató Connecticut Sun 90–76-ra nyert a Los Angeles Sparks ellen az észak-amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) alapszakaszának keddi játéknapján.

WNBA: Határ Bernadették legyőzték a Phoenixet

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 84-74-re legyőzte a vendég Phoenix Mercury együttesét az észak-amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) legutóbbi játéknapján.

WNBA: győzött Határ Bernadett csapata

Határ Bernadett csapata, a Connecticut Sun 83–68-ra legyőzte a vendég Los Angeles Sparksot az észak-amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) vasárnapi játéknapján.

WNBA: kikaptak Juhászék, Határ nélkül nyert a Connecticut

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 88–74-re kikapott a vendég Seattle Stormtól az észak-amerikai női kosárlabdaliga (WNBA) vasárnapi játéknapján.

WNBA: Juhászék kikaptak Határ csapatától

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 79–69-es vereséget szenvedett a Határ Bernadettet még nem bevető Connecticut Sun otthonában az észak-amerikai női profi kosárlabdaliga (WNBA) keddi játéknapján.

WNBA: Juhászék meccsnyerő blokkjával nyert a Minnesota – videó

Juhász Dorka csapata, a Minnesota Lynx 87–83-ra győzött a Határ Bernadettet még nem bevető Connecticut Sun otthonában, míg az amerikai születésű magyar válogatott játékossal, Cyesha Goree-val felálló Washington Mystics 80–73-ra kikapott az Atlanta Dream vendégeként az észak-amerikai női profi kosárlabdaliga (WNBA) vasárnapi játéknapján.

Női kosár: újabb magyar válogatott igazolt a WNBA-be

Az észak-amerikai női kosárlabdaligában (WNBA) szereplő Connecticut Sun leigazolta a Sopron Basket magyar válogatott kosárlabdázóját, Határ Bernadettet.

WNBA: az elődöntőben megsérült a Sopron 34 éves légiósa

Megsérült a Sopronban légióskodó Briann January, akinek csapata, a Connecticut Sun kiesett az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) elődöntőjében.


Kézilabda Eb: Tudta-e?