Vb 2022: 24 óra alatt két meccs – a chilei játékos nagy napja

Nagy népszerűségre tett szert Brayan Cortés, a Colo Colo chilei válagott kapusa, aki kedd este először szerepelt tétmérkőzésen a nemzeti együttesben, másnap délután pedig klubcsapata kapuját védte.

Légiósok: Vadóczék kikaptak a Libertadores-kupában

Vadócz Krisztián csapata, az uruguayi Penarol 2–1-re kikapott a chilei Colo Colotól a Libertadores-kupa csoportkörének 3. fordulójában.

Barcelona: Vidallal olyan történt, ami eddig csak Leverkusenben

Az FC Barcelonát erősítő Arturo Vidallal olyan történt, ami 2011 nyara óta egyszer sem: a bajnoki idény végén nem lett aranyérmes az együttesével!

Videó: bajnokavatás helyett szurkolói háború Chilében

A Colo Colo nyerte a chilei labdarúgó-bajnokságot (Apertura), miután a záró fordulóban a közvetlen riválisai nem győztek, így megőrizte pontelőnyét. A csapat Santiago Wanderers elleni mérkőzését azonban el kellett halasztani, mert a két klub szurkolói egymásnak estek a pályán. A huligánok a stadion rácsdarabjaival, pirotechnikai eszközökkel és székekkel dobálták egymást. A rendbontások a stadionon kívül is folytatódtak, egyes jelentések szerint csak egy súlyosabb sérültje van az összecsapásoknak.

Világfutball: újabb trófea a rekordbajnok vitrinjében

A nagy hagyományokkal rendelkező Colo Colo 30. alkalommal lett chilei bajnok, miután 5–3-ra legyőzte a Deportivo Nublensét. A fővárosi együttes ezzel megnyerte a chilei élvonal második szakaszát, a Clausurát.

Nancy: kapós lett a csúcstartó, a Colo Colo argentin gólvágója

A Nancy előrehaladott tárgyalásokat folytat a Colo Colóval a chilei csapat argentin támadója, Lucas Barrios megszerzéséért.

Chile: megvédte futballbajnoki címét a Colo Colo

Megszakítás nélkül negyedik alkalommal lett Chile labdarúgóbajnoka a Colo Colo.