PL: a Liverpool is bejelentette a holland sztár szerződtetését

Mint arról már korábban, a PSV közleménye alapján már beszámoltunk, azt most a fogadó fél, a Liverpool is megerősítette, így a holland válogatott 23 éves támadója, Cody Gakpo Jürgen Klopp együttesében folytatja pályafutását.

PL: a PSV bejelentette, a Liverpoolnak adja el Cody Gakpót

Úgy tűnt, az lesz a téli átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy hol folytatja pályafutását a katari labdarúgó-világbajnokságon remekül játszó, holland válogatott Cody Gakpo, ám a jelek szerint máris megvan rá a válasz. 

PL: 50 milliót sem sajnálna a vb-n is remeklő hollandért az MU

A Telegraph információi szerint az angol első osztályban (Premier League) szereplő Manchester United akár 50 millió eurót is adna a PSV és a holland labdarúgó-válogatott sztárjáért, Cody Gakpóért.

Vb 2022: Gakpo és Van Gaal rekordja Katar ellen – érdekességek

Mint azt megírtuk, Hollandia simán, 2–0-ra legyőzte a házigazda Katart a labdarúgó-világbajnokság A-csoportjának záró fordulójában, és csoportelsőként továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba. Lássuk a találkozó érdekességeit!

Arsenal: a PSV válogatott támadójára hajtanak – sajtóhír

A Voetbal International (VI) úgy tudja, hogy az Arsenal továbbra is élénken érdeklődik a PSV saját nevelésű támadója, a hétszeres holland válogatott Cody Gakpo iránt. 

Bayern: Coman távozására készülnek – és emiatt a PSV aggódhat

A PSV Eindhovenben futballozó Cody Gakpo lehet a Bayern München egyik fő célpontja a jövő nyári átigazolási időszakban – írja a SportBuzzer. A 22 éves holland labdarúgót már nyáron is összeboronálták a német rekordbajnokkal, most pedig Kingsley Coman lehetséges távozása kapcsán került szóba újra a neve.


Kézilabda Eb: Tudta-e?