Női kézilabda: egy-egy fontos érkező és távozó is lehet Fehérváron

Két és fél hónapos kényszerszünet után kedden az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói is megkezdték a közös gyakorlásokat. Az első hetekben arra fektetik a hangsúlyt, hogy a játékosok visszanyerjék állóképességüket és megfelelő fizikai állapotba kerüljenek.

Női kézi: a dzsúdónak köszönheti a testalkatát a Fehérvár francia kapitánya

Dzsúdósként bronzérmet szerzett az ifjúsági olimpián az Alba Fehérvár francia csapatkapitánya, aki Londonban már kézilabdázóként vett részt az ötkarikás játékokon. Claudine Mendy családjában többen a frontvonalban harcolnak a koronavírussal, miközben a 30 éves átlövő Magyarországon, kislányával próbálja átvészelni a járvány okozta nehéz helyzetet.

Női kézi: hosszabbított a Fehérvár francia válogatott sztárja

A női kézilabda NB I-ben szereplő Alba Fehérvár meghosszabbította Claudine Mendy szerződését.

Női kézi: Mendy a Metzben, ismét igazolt a Midtjylland

Claudine Mendy a közeljövőben két évre elkötelezheti magát a Metz női kézilabdacsapatához.

Női kézi: Mendy gyereket vár, mégsem lesz a Vardar játékosa?

Egybehangzó montenegrói és macedón értesülések szerint Claudine Mendy már több hónapja terhes (Milena Knezevics bátyja a férje), így pedig kérdésessé vált, hogy valóban a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatának játékosa lesz-e. Szintén az elkövetkező időszakban dől el, hogy a macedón „újgazdagok" igazolnak-e még valakit Mendy pótlására.

Női kézi: a Podgoricát elhagyó Mendy is Szkopjéba igazolt

Újabb kiválóság érkezését jelentette be a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata: a francia válogatott balátlövő, Claudine Mendy a Buducsnoszt Podgoricát elhagyva csatlakozik majd a nyáron a nagy terveket szövögető macedón klubhoz.