NFL: ismét tömegével hullottak a fejek a fekete hétfőn

Ahogyan az lenni szokott, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának záró fordulóját követő hétfőjén számos edzőnek köszönte meg korábbi munkáltatója az eddigi ténykedését. 

NFL: a Colts-edző kiakadt a tippjeinkre! Ismét szuperál az Acélfüggöny

Újabb hét veszi kezdetét a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL), ez pedig újabb lehetőség a tippelgetésre.

NFL: 12 szezon után távozott a New York Giants sikeredzője

Lemondott posztjáról Tom Coughlin, a New York Giants amerikaifutball-csapatának vezetőedzője, akivel két bajnoki címet szerzett az együttes.

NFL: a Coltsnak még túl nagy falat a Pats, bajok az 1/1-essel

A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning visszavonulását taglaltuk, valamint az AFC Nyugati divízióját néztük meg. Szériánk harmadik fejezetében rátértünk a Super Bowl-győztes Patsre és kihívóira, a legújabb, negyedikben pedig az AFC Déli kvartettjét vizsgáljuk meg.

NFL: a kemoterápia sikeres volt, újra munkában a Colts-edző

Három hónap kényszerszünet után ismét munkába állt Chuck Pagano, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Indianapolis Colts vezetőedzője, akinél szeptemberben leukémiát állapítottak meg.


Kézilabda Eb: Tudta-e?