Kerékpár: rányitottak Froome-ra egy kocsiajtót, megsérült a könyöke

A négyszeres Tour de France-győztes Chris Froome kerékpározás közben fennakadt egy autó kinyíló ajtajában, és megsérült a könyöke – közölte az MTI.

Tour: a négyszeres győztes Froome is feladta a versenyt

Chris Froome, a Tour de France országúti körverseny négyszeres brit győztese is feladni kényszerült csütörtökön az idei viadalt – írja az MTI.

Tour de France: a csapata nevezte Froome-ot

A négyszeres győztes Chris Froome pályafutása során tizedszer is rajthoz áll a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen.

Tour de France: Froome szerint nincs garancia arra, hogy rajthoz áll

A négyszeres győztes Chris Froome egyáltalán nem biztos abban, hogy csapata, az Israel Premier Tech beválasztja őt a francia országúti kerékpáros körversenyen induló keretébe – írja az MTI.

Kerékpár: a kétszeres Tour-győztes a legjobban kereső versenyző – lista

A szlovén Tadej Pogacar vezeti a legjobban kereső országúti kerékpárosok listáját 2022-ben – írja az Eurosport az olasz calciofinanza.it listájára hivatkozva.

Kerékpár: Chris Froome térdsérüléssel bajlódik

Térdsérülés miatt fel kellett függesztenie az edzéseket Chris Froome-nak, az Israel Start-Up Nation négyszeres Tour de France-győztes kerékpárosának – írja az MTI.

Tour de France: biztossá vált Chris Froome indulása

Biztossá vált, hogy a négyszeres győztes brit Chris Froome - két év kihagyást követően - indul a jövő szombaton rajtoló kerékpáros Tour de France-on.

Kerékpár: Froome számára Tom Brady jelenti az inspirációt

A Tour de France országúti kerékpáros körversenyen négyszer nyerő Chris Froome számára a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) sztárja, Tom Brady jelenti az inspirációt, hogy karrierje végén is hasonlóan sikeres legyen – írja az MTI.

Csupasport: balesete után Chris Froome kész a visszatérésre

Csaknem két év elteltével ül vissza a nyeregbe a hétszeres Grand Tour-győztes brit országúti kerékpáros, aki az idén ötödik Tour de France-győzelmét szeretné megszerezni.

Tour: Chris Froome az ötödik diadalára készül idén

Chris Froome hétszeres Grand Tour-győztes országúti kerékpáros szeretné bebizonyítani, hogy még mindig képes kiemelkedő eredményre.

Tour de Hongrie: Chris Froome csapata is indul az idei versenyen

Chris Froome új csapata, az Israel Start-Up Nation is jelezte indulási szándékát az idei magyar országúti kerékpáros körversenyre, így már négy olyan istálló indulása biztos, mely a legmagasabb kategóriába (World Team) tartozik – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Kerékpár: Chris Froome januárban debütál új csapatában

A négyszeres Tour de France-győztes Chris Froome Argentínában, a január 24-én rajtoló San Juan-i országúti kerékpáros-körversenyen mutatkozik be új csapatában, az Israel Start-Up Nationben.

Vuelta: a címvédő nyerte a nyitányt, Froome 11 percet kapott

A címvédő Primoz Roglic nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny keddi nyitányát, így ő ölthette idén először magára a piros trikót – írja az MTI.

Tour de France: Froome és Thomas is kimaradt az Ineos csapatából

A négyszeres győztes Chris Froome és a 2018-ban bajnok Geraint Thomas sem indul az Ineos csapatában az augusztus 29-én kezdődő Tour de France országúti kerékpáros körversenyen.

Kerékpár: Chris Froome év végén távozik az Ineostól

A szerződése év végi lejártát követően elhagyja az Ineos országúti kerékpáros csapatát a Tour de France-on négyszer győztes Chris Froome, aki az Israel Start-Up Nationhöz igazol.

Kerékpár: Froome mégis kitöltené a szerződését az Ineosnál

Bár korábban a távozását fontolgatta, mégis kitöltheti az év végéig tartó szerződését az Ineos országúti kerékpároscsapatánál a Tour de France-on négyszer győztes Chris Froome, számolt be a cyclingnews weboldal.

Tour de France: Froome akár idény közben csapatot válthat

Akár idény közben csapatot válthat az országúti kerékpáros Chris Froome, aki ötödik sikerére hajt a Tour de France-on.

Kerékpár: Nem áldozom fel magam Froome-ért vagy Thomasért – Bernal

Tiszteli csapattársait, ám az ötödik sikerére hajtó Chris Froome-ért és a két évvel korábbi győztes Geraint Thomasért sem áldozza fel magát a francia országúti kerékpáros-körversenyen a címvédő Egan Bernal.

Tour de France: Sagan bizonytalan, Froome „zárt kapura” számít

Peter Sagan addig nem kíván célokat megfogalmazni, amíg az országúti kerékpárosok versenynaptára és kiváltképpen a három háromhetes körverseny időpontja nem válik véglegessé.

Kerékpár: Froome ötödször is szeretné megnyerni a Tourt

Egy évvel súlyos balesete után keményen dolgozik formája visszaszerzésén Chris Froome, a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny négyszeres bajnoka.


Kézilabda Eb: Tudta-e?