India: győztes góllal kezdte az új idényt Koman Vladimir

A 11 csapatos indiai Super League 2021–2022-es idényének első fordulójában, a záró mérkőzésen a Koman Vladimirral a kezdőjében felálló Chennaiyin FC a magyar középpályás 11-esből szerzett találatával 1–0-ra győzött a Hyderabad vendégeként.

Légiósok: Koman Vladimir bajnoki címért igazolt Indiába

Az indiai MyKhel nevű sportportál a Chennaiyin FC egyik legfontosabb igazolásának nevezte a 36-szoros magyar válogatott Koman Vladimirt. A 32 esztendős középpályás nem rémült meg a „tehertől”, a lapnak adott interjúban kijelentette: bajnoki címért szerződött az indiai élvonalba.

India: érdekes videóval mutatták be László Csabát új csapatánál

Mint arról beszámoltunk, Európa és Afrika után az ázsiai labdarúgásba is belekóstol László Csaba: a legutóbb a Sepsi OSK-nál dolgozó edző az indiai Chennaiyin FC-hez szerződött. A székelyudvarhelyi születésű, magyar és német állampolgárságú trénert az alábbi, különleges videóval köszöntötték új együttesénél a közösségi oldalakon.

Videó: mindenkit befűzött óriási szólógólja előtt a brazil

Az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Delhi Dynamos 4–1-re nyert a Chennaiyin FC ellen. A találkozó utolsó gólját Gustavo Marmentini lőtte a 93. percben, a támadó a félpályától megindulva a kapuba vezette a labdát.


Kézilabda Eb: Tudta-e?