Törökország: Usain Bolt az egyik élvonalbeli klubnál köthet ki

A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, a 32 éves Usain Bolt a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sivasspor játékosa lehet.

Ausztrália: Usain Bolt felhagy álmának üldözésével, ha…

A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, a 32 éves Usain Bolt atlétikai pályafutásának vége után közölte, nem adja fel az álmát, hogy profi labdarúgóként keresse a kenyerét, s ezért szeptembertől nyolc hetet az ausztrál élvonalbeli Central Coast Marinersnél töltött próbajátékon. Ott szerződést végül nem kötött, ám most ultimátumot adott magának, amelynek értelmében két héten belül csapatot kell találnia, különben befejezi még szinte el sem kezdett labdarúgó-karrierjét.

Ausztrália: távozik Usain Bolt a Central Coast Marinerstől

Távozik az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners labdarúgócsapatától Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, mert nem tudtak megállapodni a szerződtetéséről.

Ausztrália: „Bolt első labdaérintése, mint egy trambuliné”

Nem várt helyről kapott kritikát az újonnan futballkarrierbe kezdő olimpiai bajnok sprintlegenda, Usain Bolt. Az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Perth Glory korábbi ír válogatott támadója, Andy Keogh egy interjúban vonta kétségbe a 32 éves jamaicai képességeit.

Ausztrália: a szövetség segít be Bolt szerződtetésében?

Mint arról korábban beszámoltunk, az ausztrál labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Mariners támogatókat keres a korábbi sprinter, Usain Bolt szerződtetéséhez. Ezúttal úgy tűnik, az ausztrál szövetség segíthet a jamaicai legenda szerződtetésében.

Ausztrália: a Mariners támogatót keres Bolt szerződtetéséhez

Támogatót keres Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter szerződtetéséhez az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners labdarúgóklub.

Ausztrália: Bolt sokkal többet kér, mint amennyit adna a klub

Mint arról nemrég írtunk, az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners szerződést ajánlott a világklasszis sprinterből futballistává váló Usain Boltnak. Igen ám, de a klub és a játékos érdekei nem feltétlenül egyeznek…

Ausztrália: profi szerződést ajánlottak Usain Boltnak

Az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners labdarúgócsapata profi szerződést ajánlott a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprinternek, Usain Boltnak – árulta el az ESPN-nek a jamaicai sportoló ügynöke.

FIFA 19: Usain Bolt is bekerül, elképesztő kártyát kap – kép

Bár sokan nem vették komolyan Usain Boltot, mikor kijelentette, profi futballistaként képzeli el a jövőjét, nagyon úgy tűnik, a jamaicai sprinternek tényleg lehet keresnivalója a pályán – ezt a legutóbbi duplájával is bizonyította Ausztráliában. Ezzel pedig eljött a pillanat, amire sokan vártak: ideje berakni a FIFA 19-be Boltot!

Eurofutball: Bolt nemet mondott a 24-szeres bajnoknak – sajtóhír

A Fox News Australia értesülése szerint Usain Bolt visszautasította a nagy terveket szövögető máltai Valletta FC labdarúgócsapatának ajánlatát.

Ausztrália: még le sem igazolták, Bolt máris kellemetlen helyzetbe került

Usain Bolt az Instagram-oldalán adott hangot megdöbbentségének, amikor mintavételre érkeztek hozzá a doppingellenőrök.

Ausztrália: Usain Bolt megszerezte első góljait – videó

Megszerezte első góljait a Central Coast Mariners labdarúgócsapatának színeiben Usain Bolt, a nyolcszoros olimpiai és tizenegyszeres világbajnok sprinter a Macarthur South West United ellen 4–0-ra megnyert előszezon-mérkőzésen talált be kétszer.

Labdarúgás: Usain Bolt sorsdöntő meccsen vesz részt

Usain Bolt nyolcszoros olimpiai bajnok síkfutó úgy fogalmazott, nagyon fontos, meghatározó mérkőzés előtt áll az ausztrál élvonalbeli Central Coast Mariners labdarúgócsapatában.

Ausztrália: Bolt bemutatkozott, közel járt a gólhoz – videó

A nyolcszoros olimpiai bajnok síkfutó pénteken barátságos mérkőzésen bemutatkozott az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatában, amelynél próbajátékon szerepel.

Ausztrália: Usain Bolt pénteken debütál a Marinersben

Pénteken egy felkészülési mérkőzésen mutatkozik be az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatánál a nyolcszoros olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt.

Ausztrália: Usain Bolt először edzett új csapatával

Túl van első edzésén az ausztrál Central Coast Mariners labdarúgócsapatánál a nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt.

Ausztrália: megérkezett új csapatához Usain Bolt – kép

Ugyan csak próbajátékra érkezett a labdarúgó-pályafutásra vágyó Usain Bolt, így is többtucatnyian fogadták a repülőtéren Sydneyben, a gyepbe pedig már belenyírták a jelképét.

Ausztrália: Usain Bolt próbajátékon vehet részt a kétszeres bajnoknál

A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, Usain Bolt a jövő hónapban az ausztrál labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Marinershez utazik hathetes próbajátékra.

Manchester City: megvan az első téli igazolás – hivatalos

Az angol élvonalbeli Manchester City szerződtette Anthony Cácerest, az ausztrál Central Coast Mariners 23 esztendős középpályását – jelentette be a gosfordi klub.

Ausztrália: Sándor Györgyék két (!) perc alatt fordítottak

Nem mindennapi fordulatot hozott a Perth Glory–Central Coast Mariners találkozó az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. Sándor György együttese két perc alatt megfordította a találkozót, és besöpörte a három pontot.