NFL: két éve halott nő szalagjával kapott új esélyt az irányító

Carson Palmer pályafutása 2006-ban majdnem véget ért, amikor elszakította a szalagjait, de egy másokért bármire hajlandó családnak köszönhetően az egy héttel ezelőtti visszavonulásáig még tizenkét idényt lehúzott a legjobbak közt az NFL-ben…

NFL: Drew Brees Dan Marino előtt, Carson Palmer a Habcsókember

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2016-os szezonja során is heti rendszerességgel jelentkezünk érdekességekkel, statisztikákkal, mémekkel és tippeldével foglalkozó rovatunkkal, a Red Zone-nal. Íme a 2. forduló termése!

NFL: irányítójával és elkapójával is hosszabbított a Cardinals

Profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Nemzeti főcsoportjának Nyugati divíziójában szereplő Arizona Cardinals szerződést hosszabbított irányítójával, Carson Palmerrel és elkapójával, Larry Fitzgeralddal.

NFL: ilyen nincs! Palmer megint kidőlt új szerződése után!

Az NFL tizedik fordulójában is rengeteg sérülés vetette vissza a csapatokat. A Dolphins legjobb vakoldali falembere, Brendan Albert súlyos térdsérülése miatt került sérültlistára, a Lions futója, a villámgyors Reggie Bush épphogy visszatért bokasérüléséből, ismét fájdalmat érzett lábában. Carson Palmer, a Cardinals irányítója néhány napja kapott új szerződést a csapattól, a Rams ellen rögtön megsérült.

NFL: 50 millióért hosszabbított a listavezető irányítója

Az NFL legjobb mérlegével álló Arizona Cardinals új, három évre szóló, 50 millió dolláros szerződést kötött irányítójával, Carson Palmerrel. A Pittsburgh veterán söprögetője, Troy Polamalu nem lép pályára a Jets ellen, Sammy Watkins, a Bills újonc elkapója szerdai ágyéksérülése után nem túl bizakodó, ami vasárnapi játékát illeti.

NFL: két védőjétől is megvált az Eagles, újabb Gronkowski-műtét

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előző szezonjában csúfosan alulteljesítő Philadelphia Eagles vezetősége két játékosnak is megköszönte korábbi munkáját.

NFL: az Oakland nem tudta megállítani Manningéket

Az AFC nyugati csoportját már a múlt héten megnyerő Denver Broncos látogatott a gyenge szezont futó Oakland Raidershez magyar idő szerint péntek hajnalban. A csoportrangadó igazából csak a vendégek számára bírt téttel, akik akár még pihenhetnek is a rájátszás első hetén, a hazaiak viszont vezetőedzőjükért, Dennis Allenért játszottak, akinek édesapja, Grady Allen a héten hunyt el.


Kézilabda Eb: Tudta-e?