Letört egy darabka III: szemle a visszavonult sztárhad fölött

Ismét eltelt egy év, ismét elpárolgott néhány legenda az életünkből: nem, nem Fekete Pákó lett becsületes munkavállaló, nem akasztotta szögre Uhrin Benedek Rebekát, nem állnak be trafikosnak Dubaiban a műanyagot nem csak nyomokban tartalmazó konzumnők, nem fordultak Q7-eseik alá a minimálbéren nyomorgó szteroid-bőrhajúak, nem rabolták el az ufók egyetlen énekesünket sem – vagy legalábbis gyorsan visszahozták; sőt, celebjeink sem borították ránk a fekete lyukat tér-idő kontinuumot összerogyasztó tekintetükkel. Hanem csak ismét visszavonult néhány futballsztár, akik nélkül üresebb lesz képernyőnk… Háromrészes sorozatunk búcsúblokkját olvashatják alant.

Videó: saját tizenhatosáról lőtt gólt a Chelsea német sztárja

André Schürrle, a Chelsea és a német labdarúgó-válogatott játékosa, a klub korábbi olasz kapusa, Carlo Cudicini és Trevor Nelson brit DJ vett részt a Chelsea TV show-műsorában, amelyben egy rendhagyó csocsómeccsre is sor került. Schürrle a saját tizenhatosáról is betalált...

MLS: az angol élvonalból igazolt kapust a bajnok Galaxy

Carlo Cudicini az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS), a bajnok Los Angeles Galaxyben folytatja a pályafutását.

Tottenham: hosszabbított a Spurs rutinos kapusa, Carlo Cudicini

Egy évvel meghosszabbította júniusban lejáró szerződését a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának rutinos kapuvédője, Carlo Cudicini.

Videó: nézze meg Cudicini Hull City elleni hatalmas hibáját!

Óriásit hibázott a Tottenham Hotspur kapusa, Carlo Cudicini, aki a Hull City ellen egy szöglet utáni beadást követően nem állt a helyzet magaslatán. A mérkőzésén a Tottenham Aaron Lennon révén szerzett vezetést a 17. percben, 10 perccel később pedig Michael Turner egyenlített Carlo Cudicini lepkéje után. A Tottenham végül Jonathan Woodgate találatával győzött 2–1-re. Íme Cudicini hibája videón!

Chelsea: valószínűleg vége Cudicini szezonjának

A vártnál is súlyosabbnak bizonyult Carlo Cudicininek a Fenerbahce elleni BL-negyeddöntőn összeszedett sérülése: az olasz kapus minden bizonnyal már nem léphet pályára ebben az idényben.

FA: nincs fegyelmi vizsgálat a „letarolt kapusok” ügyében

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) nem indít fegyelmi eljárást a Chelsea két kapusát „letaroló” Reading-játékosok ellen, így Stephen Huntot és Ibrahima Sonkót sem büntetik meg.

Mourinho dühös a kapusai „letarolása” után, Cech műtéte

Jose Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője roppant dühös amiatt, hogy a Reading játékosai szombaton „letarolták” két kapusát, s reméli, egyikük sem dől ki hosszabb időre. A portugál vezetőedző szerint Petr Cech szerencsés volt, mert akár tragikussá is válhatott volna Stephen Hunt cselekedete. A hálóőrt vasárnap délután koponyatörés miatt megműtötték.