-->
Női kézi BL: drámai hajrában ikszelt a Neagu vezette CSM

A két bukaresti csapat közül a Rapid idegenben győzte le a török Kastamonut, míg a CSM hazai pályán drámai végjáték után játszott döntetlent a német Bietigheimmel a női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör harmadik fordulójában. A dán Esbjerg a szünetben már 11 góllal vezetett, végül tízzel győzte le a norvég Storhamart.

Női kézi BL: Háfra négy gólt szerzett, csapata kiütéssel nyert

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában a Vipers idegenben nyert a Ljubljana ellen, a Brest pedig hazai pályán kapott ki a CSM Bucuresti-től. A Metz és a Rapid Bucuresti meccsén nem született döntés, míg az Odense kiütötte a Baník Mostot.

Női kézi BL: kiütéses győzelemmel rajtolt a Bietigheim

Nagy különbségű győzelemmel kezdett a női kézilabda Bajnokok Ligájában Szikora Melinda csapata, a Bietigheim, a németek 46–23-ra győzték le a cseh Baník Mostot. A CSM Bucuresti megverte a Krim Ljubljanát, míg a Metz a norvég Storhamarnál bizonyult jobbnak.

Női kézi: egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros

Női felkészülési kézlabda-mérkőzésen az FTC-Rail Cargo Hungaria 22–21-re kikapott a CSM Bucuresti-től.

Női kézi: négyszeres BL-győztest neveztek ki a CSM menedzserének

A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes és 179-szeres román válogatott Cristina Varzaru lett a CSM Bucuresti női kézilabdaklub menedzsere, aki az elmúlt négy évben a román szövetség főtitkári tisztségét töltötte be.

Női kézi: Pintea végre egy csapatban játszhat a testvérével

A korábbi híreknek megfelelően a Győri ETO-tól közös megegyezéssel távozó Crina Pintea újra aláírt a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatához, így a következő idényben együtt játszhat szintén beálló poszton szereplő húgával.

Női kézi: a Győr és a CSM Bucuresti is szerződtetné Ana Grost – sajtóhír

Már csak a jobbátlövő posztra keres játékost a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata, és az Eurosport román nyelvű honlapja szerint versenybe száll a Győri Audi ETO KC-vel a szlovén Ana Gros megszerzéséért.

Női kézi: Pintea és Glauser is távozik a Győrtől – hivatalos

A román beálló Crina Pintea és a francia kapus Laura Glauser távozik a bajnoki címvédő, friss Bajnokok Ligája-ezüstérmes Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatától – írja az MTI.

Női kézi: a CSM kivásárolná a Győri ETO kapusát – sajtóhír

A francia válogatott adhatja a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának gerincét a következő idényben, miután az Eurosport romániai honlapja szerint a román csapat szeretné kivásárolni a Győri Audi ETO kapusát, Laura Glausert.

Női kézi: kirúgták a CSM igazgatóját, Szabó Gabriellát

A besztercei születésű Szabó Gabriella klubigazgató állásába került, hogy a román bajnoki címről és a Bajnokok Ligája négyes döntőjéről is lemaradt a CSM Bucuresti női kézilabdacsapata.

Női kézilabda: ennyit keresnek a CSM és a Rapid játékosai

Az idény befejezése után sem csitul a román női kézilabda bukaresti „polgárháborúja”, a közel háromszor nagyobb költségvetésből gazdálkodó és kétszer nagyobb fizetéseket adó CSM-nél ugyanis nehezen nyugszanak bele, hogy elbukták az aranyérmet a Rapiddal szemben.

Női kézi: beállót cserélhet a Győr és a CSM Bucuresti

Meglepő játékoscserét harangoz be a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC és a román élvonalbeli CSM Bucuresti között a Eurosport román nyelvű honlapja, amely szerint Crina Pintea visszatér a román fővárosba, míg a holland Yvette Broch a magyar bajnokhoz.

Női kézi BL: az Esbjerg jutott be utolsóként a final fourba

A dán Team Esbjerg az idegenbeli egygólos sikert követően hazai pályán 27–27-es döntetlent játszott a román CSM Bucuresti-tel, s bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjébe.

Női kézi BL: a Vipers és az Esbjerg is idegenben került előnybe

A Vipers a Krim Ljubljana, az Esbjerg a CSM Bucuresti otthonában nyert a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Női kézi: Amorim a CSM Bucuresti-hez igazolt – hivatalos

Szerda délelőtt beszámoltunk róla, hogy az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapata közös megegyezéssel szerződést bontott Eduarda Amorimmal, este pedig a hivatalos oldalán jelentette be a CSM Bucuresti, hogy az idény végéig szerződtette a brazil játékost.

Női kézi: megdöbbentő részletekről írnak a CSM Bucuresti működése kapcsán

Játékosuralom, tekintélyhiány, amatörizmus, stratégiahiány, túlzott költségvetés, fegyelem és koncentráció hiánya – sorolja a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának gondjait a Prosport bukaresti portál elemzése, amely szerint hiába rendeződtek a román főváros tulajdonában levő csapat pénzügyei, most súlyos szakmai és vezetői válsággal küzd a klub.

Női kézi BL: a Rosztov-Don játék nélkül megkapta a CSM elleni két pontot

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán jelezte, nem pótolják be a koronavírusos megbetegedések miatt elmaradt Rosztov Don–CSM Bucuresti női Bajnokok Ligája-mérkőzést.

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést az A-csoportban

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a Rosztov-Don 30–20-ra legyőzte hazai pályán a Buducsnoszt Podgoricát, és ezzel átvette a vezetést az A-csoportban.

Női kézi BL: a Bucuresti és a Rosztov is nyert idegenben

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don is magabiztos győzelmet aratott.

Női kézi: francia válogatottal erősít a CSM Bucuresti

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kalidiatou Niakaté a következő idénytől a román női kézilabda-bajnokságban szereplő CSM Bucuresti-ben folytatja a pályafutását. A 26 éves francia balátlövő két évre írt alá – írja a CSM honlapja.


Kézilabda Eb: Tudta-e?