NFL: Hamlint óriási ovációval köszöntötték a stadionban – videó

Visszatért az öltözőbe, a stadionban pedig óriási ovációval fogadták Damar Hamlint, a Buffallo Bills amerikaifutballistáját a Cincinnati Bengals elleni főcsoport-elődöntőn azután, hogy a két csapat január eleji alapszakasz-mérkőzésén, a kilencedik percben megállt a szíve, s kórházba szállították, a mérkőzés pedig félbeszakadt.

NFL: meglepetés! A Bengals kiejtette idegenben a Billst

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának főcsoport-elődöntőjében a Cincinnati Bengals 27–10-re kiütötte a Buffalo Billst.

NFL: a Cowboys visszavágna a 49ersnek; Burrow nem fél a Billstől

Jön a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának a főcsoport-elődöntője. A Dallas Cowboys visszavágna a San Francisco 49ersnek, a Jacksonville Jaguars pedig idegenben szomorítaná el a Kansas City Chiefs szurkolóit. A New York Giants immár harmadszor néz farkasszemet a Philadelphia Eaglesszel, Joe Burrow nem tartja esélyesebbnek a Buffalo Billst.

NFL: 17 pontos hátrányból állt fel a Dolphins, de így sem tudott csodát tenni

A Buffalo Bills a vártnál jóval nehezebben, 34–31-re győzte le a Miami Dolphinst az NFL rájátszásának első körében, vasárnap, így bejutott a Főcsoport-elődöntőbe. 

NFL: a liga folytatni akarta a Bengals–Bills mérkőzést, a csapatok nem

Az ESPN beszámolója szerint az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) tartott Cincinnati Bengals–Buffalo Bills mérkőzést folytatni akarta a liga, ám a csapatok semmilyen körülmények között nem voltak hajlandóak visszatérni a pályára, miután Damar Hamlin, a Bills védője egy szerelést követően összeesett szívleállás következtében.

NFL: Hamlin hazatérhet a buffalói kórházból

Már nem szükséges a kórházi kezelés, így otthonában folytathatja rehabilitációját Damar Hamlin, a Buffalo Bills amerikaifutballistája, aki múlt hétfőn a Cincinnati Bengals elleni mérkőzés közben a pályán összeesett, és szívrohamot kapott.

NFL: a Chiefs és az Eagles pihen – itt a wild card kör menetrendje

Lezárult a tengerentúli amerikaifutball-liga 2022–2023-as alapszakasza, így megszülettek a rájátszás első körének párosításai. Mutatjuk a wild card kör programját.

NFL: Mahomes ötezer yard fölött; Mr. Irrelevant még veretlen

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 17. fordulójában Patrick Mahomes ötezer passzolt yard fölé jutott. Immár öt meccse tart a San Francisco 49ers újoncirányítójának mesébe illő története, Brock Purdy olyan irányítóteljesítményt nyújt, amire 1970 óta csak Justin Herbert volt képes. Egyetlen csapat sem herdált el annyi meccset tízpontos előnyből, mint a Las Vegas Raiders.

NFL: Hamlin önállóan lélegzik és beszél, üzent a csapattársainak

Önállóan lélegzik és beszél Damar Hamlin azt követően, hogy hétfőn mérkőzés közben a pályán összeesett és szívrohamot kapott az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL).

NFL: eldőlt, nem játsszák le a Bengals–Bills mérkőzést

Nem játsszák le a hétfőn félbeszakadt Cincinnati Bengals–Buffalo Bills mérkőzést az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL).

NFL: jelentős javulás állt be Damar Hamlin állapotában

Javult, de továbbra is kritikus az állapota Damar Hamlinnek, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) érdekelt Buffalo Bills védőjének, akit csapata hétfő esti, Cincinnati Bengals elleni mérkőzésén a pályán kellett újraéleszteni.

NFL: tovább javult a pályán összeeső Bills-játékos állapota

A Buffalo Bills a franchise hivatalos Twitter-oldalán közölte, hogy játékosa, Damar Hamlin továbbra is az intenzív osztályon fekszik, miközben az állapota javult.

NFL: Hamlin továbbra is kritikus állapotban

Továbbra is kritikus az állapota Damar Hamlinnek, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) érdekelt Buffalo Bills védőjének, akit csapata hétfő esti, Cincinnati Bengals elleni mérkőzésén a pályán kellett újraéleszteni.

NFL: biztatóak a korai jelek a pályán összeeső Bills-játékos állapotával kapcsolatban

Amint azt korábban megírtuk, Damar Hamlinnak, a Buffalo Bills játékosának megállt a szíve egy ütközést követően a Cincinnati Bengals–Buffalo Bills mérkőzés első negyedének kilencedik percében.

NFL: összeesett a Bills játékosa, állapota kritikus; félbeszakadt a Bengals–Bills mérkőzés

A magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett Cincinnati Bengals–Buffalo Bills mérkőzés félbeszakadt annak kilencedik percében, ugyanis egy ütközést követően összeesett a pályán a Bills játékosa, Damar Hamlin, akit a pályán újra kellett éleszteni.

NFL: fordulatos mérkőzésen nyert a Cowboys; hátrányból fordítottak Rodgersék

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 16. fordulójában a döbbenetes hideg ellenére kiváló mérkőzéseket rendeztek, amelyek újabb izgalmakat vetítenek előre a rájátszásba jutásért és a kiemelési helyekért folyó küzdelemben.  

NFL: csoportgyőztes a Buffalo, rájátszásban a Ravens is

A Buffalo Bills magabiztosan nyert a Chicago Bears vendégeként a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) 16. játékhetének szombati játéknapján, ezzel megnyerte az AFC keleti csoportját.

NFL: csoportrangadót nyert a Browns és a Bills

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 15. fordulójának szombat késő esti mérkőzésein hazai győzelmek születtek a csoportrangadókon. A rájátszásba jutás esélyeinek életben tartásával lépett a pályára a Cleveland Browns, míg Buffalo a biztos playoff-ba jutást akarta kiharcolni a 8–5-el álló Miami ellen.

NFL: sima Buffalo-győzelem született Foxborough-ban

Az amerikaifutball-liga (NFL) 13. játéknapján magabiztos győzelmet aratott a Buffalo Bills a New England Patriots elleni csoportmeccsen péntek hajnalban.

NFL: drámai végjátékban nyert a Patriots a Jets ellen – videó

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszának 11. fordulójában a Philadelpphia Eagles 17–16-ra legyőzte az Indianapoli Coltsot. Simán nyert a Buffalo Bills a Cleveland Browns ellen, a New England Patriots kevés pontos, de drámai meccsen verte meg a New York Jetset.


Kézilabda Eb: Tudta-e?