Női kézi: neves játékosok távoznak az így sem gyengülő CSM-től

A montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette a román CSM Bucuresti-től az olimpiai bajnok francia balátlövőt, Kalidiatou Niakatét. A román fővárosból távozik Ema Alivodics (Ramuszovics) is, aki döntését a városi rivális Rapid elleni 27–26-os siker után jelentette be.

Kölcsönszerelésben is megszerezte a győzelmet a Győr Podgoricában

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában az utazási nehézségekkel hátráltatott és emiatt gyakorlatilag felszerelése hiányában csak a meccs előtti órákban Podgoricába érkező Győri Audi ETO KC a Buducsnoszttól kölcsönkapott szerelésben aratott 25–23-as győzelmet a montenegróiak ellen.

Női kézi BL: elsőre nem tudott leszállni Podgoricában az ETO gépe, csúszik a kezdés

Eredetileg pénteken érkezett volna meg Podgoricába, a szombati, Buducsnoszt elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés helyszínére a Győri Audi ETO, azonban az időjárás közbeszólt, így vissza kellett fordulnia a repülőnek. A magyar kézilabdacsapat így szombaton újra nekivágott Bécsből az útnak, az pedig már biztos, hogy a 18 órás kezdés két órát csúszik.

Női kézilabda: a Győri ETO szélsője kihagyja az Eb-t

A Buducsnoszt Podgorica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsérült Fodor Csenge, a Győri Audi ETO balszélsője, aki kihagyni kényszerül a novemberi női kézilabda Európa-bajnokságot, helyére a román Rapid Bucuresti-et erősítő Korsós Dorina került a válogatott keretébe.

Női kézi BL: elmaradt a csata, a Győr kiütötte a Buducsnosztot

Kemény védekezéssel és hatékony támadójátékkal végig vezetve győzte le könnyedén, 32–19-re a montenegrói WHC Buducsnoszt Bemaxot a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában a Győri Audi ETO KC.

Női kézi BL: Háfra Noémi megsérült, ölben vitték le a pályáról – videó

Háfra Noémi súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, és ölben kellett levinni a pályáról a Brest Bretagne és az Odense mérkőzésén a Bajnokok Ligájában. A 24 éves magyar válogatott balátlövő nyolc percet töltött a pályán a dán csapatban, mely négygólos győzelmet aratott.

Női kézi BL: nem ért pontot a nagy podgoricai feltámadás

Az Esbjerg öt góllal nyert a Buducsnoszt Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában, a Győri ETO-t is a soraiban tudó nyolcasban.

Női kézi BL: győzött a Rosztov, és átvette a vezetést az A-csoportban

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a Rosztov-Don 30–20-ra legyőzte hazai pályán a Buducsnoszt Podgoricát, és ezzel átvette a vezetést az A-csoportban.

Női kézi BL: a Bucuresti és a Rosztov is nyert idegenben

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don is magabiztos győzelmet aratott.

Női kézi BL: hazai pályán nyert az FTC a Buducsnoszt ellen

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában a Ferencváros a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát fogadta, és az első félidő biztos vezetése után a második félidőben tartaléklángon játszva is négy góllal győzött Érden. 

Már az első félidőben eldöntötte a Ferencváros a Buducsnoszt ellen

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában a Ferencváros a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát fogadta, és az első félidő biztos vezetése után a második félidőben tartaléklángon játszva is négy góllal győzött Érden. 

Női kézi BL: a Brest ellen győzött először a Buducsnoszt

A Buducsnoszt Podgorica 30–28-ra legyőzte az előző évad ezüstérmesét, a Brest Bretagne-t. A Rosztov-Don a Podravka, a Krim Ljubljana a CSZKA Moszkva, a Vipers Kristiansand pedig az Odense ellen nyert.

Női kézi BL: nyert az FTC Montenegróban, megvan a 100.

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában a Ferencváros 30–26-ra legyőzte a Buducsnoszt Podgoricát.

A vártnál nehezebben, de megvan az FTC 100. győzelme a női kézi BL-ben

Alaposan megizzadt ugyan, de megszerezte 100. győzelmét a női kézilabda Bajnokok Ligájában a Ferencváros. A továbbra is veretlen zöld-fehérek a montenegrói Buducsnoszt Podgoricát győzték le idegenben négy góllal.

Női kézi BL: az Esbjerg 15 góllal verte meg a Buducsnosztot

A Ferencvárosi TC-vel azonos, tehát az A-csoportban szereplő Esbjerg hazai pályán a harmadik fordulóban magabiztos, 35–20-as győzelmet aratott a Buducsnoszt csapata ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában.

Női kézi BL: simán nyert a CSZKA és a Dortmund

Az újonc Kastamonu az Odense után a CSZKA Moszkva ellen is simán, 34–27-re kikapott a női kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában, míg a BV Borussia Dortmund a Buducsnoszt Podgorica otthonában nyert 34–29-re.

Női kézi: az FTC új igazolása boldogtalan volt a Buducsnosztban

Ahogyan arról hétfőn beszámoltunk, a 65-szörös montenegrói válogatott Itana Grbics a Ferencváros női kézilabdacsapatába igazolt. Az irányító a Vijesti hírportálnak beszélt a távozásának okáról.

Női kézi: montenegrói irányítót szerződtet az FTC

A montenegrói válogatott Itana Grbic a bajnoki címvédő Ferencváros női kézilabdacsapatához igazol – közölte a Magyar Távirati Iroda. 

BL-selejtező: könnyed győzelemmel kezdett a CFR Cluj

A Ferencváros koszovói Prishtina elleni sikere (3–0) mellett hat mérkőzést játszottak le a Bajnokok Ligája 1. selejtezőkörének első játéknapján.

Női kézilabda: Radicsevicsék Törökországban folytatják – hivatalos

Igaznak bizonyultak a sajtóhírek, a Kastamonu női kézilabdacsapata hivatalosan is bejelentette a két montenegrói szélső, Jovanka Radicsevics és Majda Mehmedovics szerződtetését. A török együttes később Milena Raicsevics és Marina Rajcsics érkezését is bejelentette.


Kézilabda Eb: Tudta-e?