Videó: Ria, Ria, Hungária! Az éjjel soha nem… – így mulat Van Gerwennel a magyar

Már délután négykor kígyóztak a sorok az Érd Aréna előtt, holott a Budapest Darts Gála kezdését este hétre ígérték a szervezők: akkorra pedig, ahogy az várható volt a jegyeladások alapján, teljesen megtelt a csarnok. A közönség pedig meg is mutatta Michael van Gerwennek, hogyan mulat a magyar. Nézze meg az NSO Tv videójában!

Darts: óriási hangulat, Van Gerwen nyerte az érdi gálát

Már délután négykor kígyóztak a sorok az Érd Aréna előtt, holott a Budapest Darts Gála kezdését este hétre ígérték a szervezők: akkorra pedig, ahogy az várható volt a jegyeladások alapján, teljesen megtelt a csarnok.

Videó: Dzsudzsák a zsebeit tömi, de nem tudom ezért hibáztatni – Van Gerwen

Michael van Gerwent, a PDC háromszoros dartsvilágbajnokát – nem mellesleg hatalmas PSV-szurkolót – arról is kérdeztük a Budapest Darts Gála előtt, hogy mit gondol Dzsudzsák Balázsról, az eindhoveni csapat korábbi játékosáról. A holland dartsos meglepődött, mikor elárultuk neki, hol futballozik jelenleg a magyar válogatott csapatkapitánya.

Darts: akár ön is lehet Michael van Gerwen ellenfele

Jótékonysági licitet hirdetett a PDC Hungarian Fan Club, amelynek lényege, a legtöbbet adományozó személy pályára léphet a háromszoros dartsvilágbajnok Michael van Gerwen ellen március 8-án a Budapest Darts Gálán.