Férfi kézi NB I: a Szeged szoros végjátékban legyőzte a Csurgót

A férfi kézilabda NB I 12. fordulójában a Fejér B.Á.L.-Veszprém 36–31-re legyőzte a Budai Farkasokat, az OTP Bank-Pick Szeged 34–32-re megverte a Csurgói KK-t. A Telekom Veszprém 42–28-ra kiütötte a Budakalászt, nem bírt egymással a HSA Neka és a Mol Tatabánya KC.

Férfi kézi NB I: a Szeged Budaörsön, a Veszprém Komlón nyert

A címvédő Szeged 39–30-ra nyert az újonc Budai Farkasok otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Telekom Veszprém 41–23-ra győzött Komlón.

Férfi kézi NB I: magabiztos szegedi győzelem az utolsó ellen

A Pick Szeged 41–29-re nyert a tabella utolsó helyén álló Budai Farkasok ellen otthon, míg a Dabas izgalmas meccsen 30–29-re legyőzte a Balatonfüredet.

Férfi kézi NB I: magabiztosan nyert a Veszprém; Dzsamali 11 góllal tért vissza a bajnokságba

A Telekom Veszprém könnyedén, tízpontos különbséggel győzte le a Budai Farkasokat a férfi kézilabda NB I 9. fordulójában. A Gyöngyös szoros mérkőzésen verte meg a NEKA-t, míg a Tatabánya öt góllal bizonyult jobbnak a Ceglédnél.

Férfi kézi NB I: a Fradi otthon, a Csurgó idegenben nyert

Húsz percig tartotta magát az újonc Budai Farkasok az Európa-liga-szereplő Ferencváros ellen, majd a hazai pályán játszó fővárosi zöld-fehérek végül simán, 35–27-re győztek a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A nyolcadik forduló másik két mérkőzésén a Csurgó végig vezetve nyert Dabason, ahogy a Gyöngyös is simán legyőzte a nemzetközi porondon is érdekelt Fejér B.Á.L. Veszprémet.

Férfi kézi NB I: a Balatonfüred simán nyert hazai pályán

A férfi kézilabda NB I 6. fordulójában a Balatonfüred 35–28-ra legyőzte a Budai Farkasok együttesét.

Férfi kézi NB I: a Veszprém simán legyőzte hazai pályán a Gyöngyöst

A férfi kézilabda NB I 5. fordulójában a Telekom Veszprém 39–30-ra legyőzte a Gyöngyöst, a Csurgó hazai pályán diadalmaskodott a Budakalász ellen. A Cegléd szoros mérkőzésen egy góllal múlta felül a Budai Farkasokat.A nap záró találkozóján a Pick Szeged nem adott esélyt a Fradinak, és 39–33-ra nyert.

Férfi kézi NB I: a Pick Szeged simán győzött Dabason

A férfi kézilabda NB I 4. fordulójában a Pick Szeged 37–26-ra legyőzte a Dabas KC-t, a Balatonfüredi KSE 33–27-re nyert a Fejér B.Á.L.-Veszprémmel szemben. A Csurgói KK és a Sport36-Komló szoros mérkőzésen döntetlenre végzett, a Budakalász a Budai Farkasok ellen diadalmaskodott egy góllal.

Férfi kézi NB I: negyvenig meg sem állt a Szeged, nyert a Tatabánya

A Szeged a Budakalászt, a Tatabánya a Budai Farkasokat győzte le a férfi kézilabda NB I 2022–2023 idényének 1. fordulójában.

FÉRFI KÉZILABDA NB I, 2022–2023

A férfi kézilabda NB I 2022–2023-as idényének menetrendje és eredményei.

Férfi kézi NB I: japán és horvát játékossal is erősített az újonc Budai Farkasok

A férfi kézilabda NB I-be feljutó Budai Farkasok öt játékossal erősítette meg keretét, miután két magyar kapust, Merkovszki Pált és Nánási Lajost, a horvát beállót, Tomislav Kvasteket, a szintén horvát irányítót Matej Vuletát és a japán jobbátlövőt, Enomoto Jugát is megszerezte – olvasható a klub honlapján.

Férfi kézi NB I: feljutott a Budai Farkasok és a Cegléd

A következő idényt a férfi kézilabda NB I-ben kezdi meg a Budai Farkasok és a Cegléd, miután eldőlt, ez a két csapat végez az élen az NB I/B felsőházi rájátszásában. Az majd az utolsó körben dől el, melyik együttes lesz a bajnok a másodosztályban.

Férfi kézilabda: Széles Ákos Bundesliga-szerződést kapott

Lipcsében, a német kézilabda Bundesligában folytatja pályafutását Széles Ákos, aki idén érettségizett. A „kétkezes” játékost arról kérdeztük, hogyan jutott ilyen fiatalon idáig.  


Kézilabda Eb: Tudta-e?