NFL: a Pats-irányítója a Coltsnál, Osweiler újra Denverben

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) elérkezett az 53-as, végső keretek kialakításának határideje. Az utolsó órákban rendkívül aktívak voltak a csapatok – több meglepő döntés mellett érdekes cseréket bonyolítottak le a stábok.

NFL: négyet is cserélt a Patriots, újra raboltak a Jaguárok

Magyar idő szerint pénteken hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) holt szezonjának legfontosabb eseménye, a 2017-es játékosbörze. A draftot megelőzően összeszedtük a februári Super Bowl óta történt leglényegesebb eseményeket.

NFL: siralmas a 72 milliós játékos, a szurkoló kivásárolná

Adománygyűjtésbe fogott az NFL-ben szereplő Houston Texans egyik szurkolója. Az ok egyszerű: 72 millió dollárra volna szüksége.

NFL: Gronkowski álsofőrként sem normális; a Luck-axióma

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulója sem hagyott minket elképesztő statisztikák, mémek és legek nélkül. Persze, a tippelések ezúttal sem maradnak el!

NFL: a Denver nem kímélte volt irányítóját; Foster visszavonult

Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) hétfő esti rangadóján a Denver Broncos 27–9-re legyőzte a Houston Texanst, amelyben az előző idényben még a denverieket erősítő Brock Osweiler irányított. A ligával kapcsolatos hír, hogy a Miami Dolphins futója, Arian Foster váratlanul bejelentette visszavonulását.

NFL: Osweiler Houstonban, irányító nélkül maradt a Denver

A Houston Texans alaposan bevásárolt az NFL-es szabadügynökpiac nyitásának napján: irányítónak a bajnok Denvert elhagyó Brock Osweilert, futónak a Miamiból érkező Lamar Millert, támadó falembernek a Kansas Cityt elhagyó Jeff Allent szerződtette. A Super Bowl-győztes Broncos Osweiler távozásával és Peyton Manning visszavonulásával átmenetileg irányító nélkül maradt.

NFL: Brady negatív rekordja; Odell Beckham Jr. titka

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye kapcsán ismét jelentkezünk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkkal, a Red Zone-nal, kissé felfrissített formában. Mémek, statisztikák, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el!

NFL: a Patriots engedett a 48-ból, majd megtalálta a bírókat

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye kapcsán ismét jelentkezünk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkkal, a Red Zone-nal, kissé felfrissített formában. Mémek, statisztikák, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el!

NFL: a szezon legérthetetlenebb fújása; Pats: 13–0, Panthers: 14–0!

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2015-ös idénye kapcsán ismét jelentkezünk a heti érdekességekből szemezgető sorozatunkkal, a Red Zone-nal, kissé felfrissített formában. Mémek, statisztikák, videók, beszólások. No, azért a tippelgetések ezentúl sem maradnak el! Este hálaadás, három mérkőzést is rendeznek!


Kézilabda Eb: Tudta-e?