-->
Bűnös, mégis áldozat – a börtönben raboskodó Brittney Griner kálváriája

A világ egyik legjobb kosarasa hónapok óta Oroszországban raboskodik, mert kannabiszolajat találtak nála a repülőtéren – hogy le kell-e töltenie aránytalanul hosszúnak tetsző, összesen kilenc és fél éves börtönbüntetését, ma még nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy különleges személyiségű sportoló került bajba.

WNBA: csaknem egyperces csenddel kezdődött Griner csapatának mérkőzése

Az Oroszországban kilenc év börtönbüntetésre ítélt Brittney Griner amerikai csapatának, a Phoenix Mercurynak a mérkőzése csaknem egyperces csenddel kezdődött a csütörtöki ítélethirdetés után – írja az MTI.

Kosár: majd' tíz év börtönt kapott Moszkvában az amerikai sztárkosaras

Kilencéves börtönbüntetést kapott Brittney Griner kétszeres olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó, aki februárban drogbirtoklás miatt került rács mögé Moszkvában – számolt be róla az MTI.

Kosárlabda: csaknem tízéves börtönbüntetést kértek Moszkvában az amerikai játékosra

Kilenc és fél éves börtönbüntetést kértek Brittney Griner kétszeres olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázóra, aki februárban drogbirtoklás miatt került rács mögé Moszkvában – írja az MTI.

Oroszország: pénteken kezdődik az amerikai kosárlabdázónő büntetőpere

Pénteken kezdődik meg Brittney Griner kétszeres olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó tárgyalása, aki februárban drogbirtoklás miatt került rács mögé Moszkvában.

Kosárlabda: még egy hónapig őrizetben Moszkvában az amerikai

Júniusig őrizetben marad Brittney Griner kétszeres olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó, aki februárban drogbirtoklás miatt került rács mögé Moszkvában.

Kosárlabda: Brittney Griner őrizetben marad Moszkvában

Májusig őrizetben marad Brittney Griner kétszeres olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázó, aki februárban drogbirtoklás miatt került rács mögé Moszkvában – írja a Magyar Távirati Iroda.

Kosárlabda: drogbirtoklás miatt őrizetbe vették Moszkvában az amerikai sztárt

Drogbirtoklás miatt Moszkvában őrizetbe vették Brittney Griner kétszeres olimpiai bajnok amerikai kosárlabdázót – írja az MTI.

Újra szerelmes, megkérte barátnője kezét a balhés kosaras

Áprilisban testközelből is megcsodálhattuk, hogy Brittney Griner milyen pompás kosárlabdázó – a női kosárlabda Euroliga döntőjében a házigazda Sopront legyőző orosz Jekatyerinburg 27 éves centere a leghűségesebb városban is könnyedén zsákolt, és remek horgokat dobott. A nyáron az észak-amerikai profi női ligában (WNBA) a Phoenixnél kosarazó 206 centis játékos ezúttal nem a játéka miatt került a hírekbe.

Verekedett a feleségével és a pályán is – ő vár a soproni kosarasokra

A Sopron női kosárlabdacsapata bravúros győzelemmel bejutott az Euroliga döntőjébe, annak megnyerése viszont már kisebb csodával érne fel. Az ellenfél ugyanis az UGMK Jekatyerinburg lesz, amely egy világválogatottnak felel meg. Az orosz csapat egyik legjobbja az amerikai Brittney Griner, akinek a története minden, csak nem tündérmese.

WNBA: két tanári zsákolás a női egy per egyestől - videó

Brittney Griner, a tengerentúli női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) 2013-as idényének top újonca két zsákolása révén ligatörténeti produkcióval rukkolt ki a liga hétfői játéknapján, igaz, csapata, a Phoenix Mercury így is simán (102–80) kikapott hazai pályán a Chicago Skytól.


Kézilabda Eb: Tudta-e?