Női kézi BL: Korsósék tovább menetelnek, Szikoráék másfél év után kaptak ki

Háfra Noémi sérülése miatt elmaradt a magyar párharc a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a Szikora Melindával felálló német Bietigheim pedig idegenben kikapott a dán Odensétől, minden sorozatot figyelembe véve másfél év és 64 meccs után először. Az A-csoportban Korsós Dorina klubja, a román Rapid Bucuresti negyedik sikerét aratta a norvég Storhamar legyőzésével.

Hihetetlen végjátékban kapott ki a Ferencváros a Bresttől

A női kézilabda Bajnokok Ligájában a Brest 21–20-ra nyert Érden a Ferencváros vendégeként az A-csoport harmadik fordulójában.

Női kézi: a Győr öttel legyőzte a Brestet felkészülési meccsen

A Győri Audi ETO KC 28–23-ra legyőzte a francia Brestet felkészülési mérkőzésen, hazai pályán.

Női kézi BL: a Győr 12 góllal nyert, s ott van a final fourban

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Győri Audi ETO KC 35–23-ra legyőzte a Brestet, ezzel 56–44-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és bejutott a budapesti final fourba!

Nem volt kérdés, klasszis játékkal négyes döntőben a Győr!

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján a Győri Audi ETO KC 35–23-ra legyőzte a Brestet, ezzel 56–44-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és bejutott a budapesti final fourba!

Női kézi BL: elege van az ETO-nak a döntetlenekből

Nem meglepő módon nem bírt egymással a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán a Győri Audi ETO KC és a Brest Bretagne. Ambros Martín tanítványai hazai környezetben harcolhatják ki a final fourt, amelyet Budapesten rendeznek június 4-én és 5-én.

Női kézi BL: döntetlent játszott Brestben a Győri ETO

Nem játszott jól a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében idegenben a francia Brest ellen, az első félidőben nagy hátrányba is került, de visszajött a meccsbe, és végül döntetlent ért el, ami jó esélyt kínál arra, hogy bejusson a budapesti négyes döntőbe.

Győri döntetlen Brestben, hazai pályán kiharcolható a négyes döntő

Nem játszott jól a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében idegenben a francia Brest ellen. Az első félidőben nagy hátrányba is került, de visszajött a meccsbe, és végül döntetlent ért el, ami jó esélyt kínál arra, hogy bejusson a budapesti négyes döntőbe.

Női kézi BL: Minden azon múlhat, mennyire tudunk higgadtak maradni – Nze Minko

Egy emeletet kell már csak megmásznia a Győri Audi ETO KC-nak a női kézilabda Bajnokok Ligájában, hogy újra a budapesti négyes döntőben játszhasson, az oda-visszavágós párharc során a francia Brest az ellenfél.

Női kézi BL: a Bresttel játszik a Győr a final fourért

A női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Brest 29–26-ra legyőzte az Odensét – ezzel eldőlt, a francia csapattal mérkőzik meg a Győri ETO a final fourért.

Női kézi: francia válogatottal erősít a CSM Bucuresti

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kalidiatou Niakaté a következő idénytől a román női kézilabda-bajnokságban szereplő CSM Bucuresti-ben folytatja a pályafutását. A 26 éves francia balátlövő két évre írt alá – írja a CSM honlapja.

Női kézi BL: a Brest ellen győzött először a Buducsnoszt

A Buducsnoszt Podgorica 30–28-ra legyőzte az előző évad ezüstérmesét, a Brest Bretagne-t. A Rosztov-Don a Podravka, a Krim Ljubljana a CSZKA Moszkva, a Vipers Kristiansand pedig az Odense ellen nyert.

Női kézi BL: Dolgozom, ne kelljen védekezésben lecserélni – Klujber

A Ferencváros izgalmas hajrá után, igazi csapatmunkával 28–27-re legyőzte a Brestet a női kézilabda Bajnokok Ligájában. A mérkőzés után a hat gólig jutó Klujber Katrinnal beszélgetett az NSO Tv. 

Női kézi BL: Szucsánszki Zita védekezésben már tudott segíteni

A Ferencváros izgalmas végjáték után 28–27-re legyőzte a Brestet a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Ezen a meccsen tért vissza a pályára vállsérülése után Szucsánszki Zita, egyelőre csak védekezésben kapott szerepet, viszont a kispadról is igyekezett irányítani a társait. 

Női kézi BL: Amorim két gólt lőtt, a Rosztov legyőzte a Brestet

Az orosz Rosztov-Don 26–24-re legyőzte a francia Brest Bretagne-t a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 1. fordulójában. A Buducsnoszt nagy pofonba szaladt bele Horvátországban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?