NB I: Értetlenül állok a mai meccs előtt – Pisont

A Budapest Honvéd fordulatos meccsen 2–2-re végzett a vendég Zalaegerszeggel a labdarúgó NB I 17. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: négygólos meccsen ikszelt a Honvéd a ZTE-vel

A Budapest Honvéd fordulatos meccsen 2–2-re végzett a vendég Zalaegerszeggel a labdarúgó NB I 17. fordulójának záró mérkőzésén.

Fordulatos meccsen döntetlent játszott a Honvéd a Zetével

A Budapest Honvéd fordulatos meccsen 2–2-re végzett a vendég Zalaegerszeggel a labdarúgó NB I 17. fordulójának záró mérkőzésén. Hidi Patrik a forduló gólját lőtte, a második félidőben a Zete nyolc perc alatt megfordította az állást, végül Gazdag tizenegyesével döntetlenre mentette a meccset a kispesti csapat.

Honvéd: Harcosok vagyunk, de hogy ez mire lesz elég, csak a Jóisten tudhatja… – Pisont

Pisont István, a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzője a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt arról, miként élte meg, hogy a kinevezése előtt a vezetők több edzővel is tárgyaltak, de szóba került a játékrendszer és Molly kutya is.

Honvéd: bejelentették Bőle Lukács szerződtetését

Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport információja, a Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Bőle Lukácsot.

Honvéd: az idény végéig Pisont marad a vezetőedző – hivatalos

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig Pisont István irányítja vezetőedzőként az együttest.

Gádorosi Betlehem – Pisont István tolmácsolta a családi áldást

Gádoroson a cigányság körében hagyomány, hogy a családtagok karácsonykor házról házra járva köszöntik egymást cigány nyelvű jókívánsággal. Pisont István ünnepi számunkban tolmácsolta a családi áldást. A Budapest Honvédot irányító szakember emellett a koronavírussal vívott küzdelméről, a család erejéről, az edzőként elért csúcsról, a Jóisten üzenetéről és a régi falusi vasárnapokról is beszélt.

NB I: fordítani tudott a Honvéd és elvitte a három pontot Budafokról

Hiába vezetett már a 35. másodpercben a Budafok, a Honvéd egy büntetőből, majd egy gyors kontrából lőtt góllal fordított és elvitte a három pontot a labdarúgó NB I 10. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Hátrányból nyert Budafokon a Honvéd, így az újonc telel kieső pozícióban

Hiába vezetett már a 35. másodpercben a Budafok, a Honvéd egy büntetővel, majd egy gyors kontrából lőtt góllal fordítani tudott a labdarúgó NB I 10. fordulójából elhalasztott mérkőzésen, és elvitte a három pontot.

NB I: kirobbanó formában az FTC csatára; a gödör fogságában a Honvéd

A labdarúgó NB I 14. fordulójára visszapillantó cikkünkben fókuszában Roko Baturina, a Ferencváros kirobbanó formában lévő csatára, aki sorozatban harmadik bajnokiján szerzett gólt. Továbbá szót ejtünk Kata Mihályról, aki álomszerű körülmények között szerezte meg felnőttpályafutása első gólját, amellyel csapata legyőzte a Diósgyőri VTK-t, illetve a mezőkövesdi gólzáporról és a várakozáson alul teljesítő Honvédról is.

Honvéd: Szeretnék néhány dolgot tisztázni – Bódog Tamás

A Budapest Honvédnál leváltott Bódog Tamás nem hagyta szó nélkül Urbányi István sportigazgató kritikáit, és meghökkentő esetekről is beszélt lapunknak.

NB I: Többet nem igazolok olyan helyre, ahol még nincs kész a stadion – Bódog

Kétgólos előnyt herdált el a Budapest Honvéd az MTK ellen a labdarúgó NB I 13. fordulójában. A döntetlen Bódog Tamás állásába került.

Budapest Honvéd: még él a bizalom Bódog Tamás iránt

Noha a labdarúgó NB I utolsó helyén áll a Budapest Honvéd, nincs edzőváltás, az MTK Budapest elleni mérkőzésen is Bódog Tamás ülhet a kispadon.

NB I: egy góllal győzött a PAFC a Honvéd otthonában

Eseménytelen első félidőt követően a folytatás akciódúsabb volt a Bp. Honvéd és a Puskás Akadémia meccsén az NB I 12. fordulójában, de a mindent eldöntő találat a lefújás előtt 5 másodperccel született (0–1).

Drámai befejezéssel nyert a PAFC a Honvéd ellen

Eseménytelen első félidőt követően a folytatás akciódúsabb volt a Bp. Honvéd és a Puskás Akadémia meccsén az NB I 12. fordulójában, de a mindent eldöntő találat a lefújás előtt 5 másodperccel született (0–1).

Aki Michael Jordan ellen is játszott – Losonczy Árpád hetvenéves

A Honvéd kosárlabdázói között legendává nőtte ki magát a hetvenes években, pedig a termetével nemhogy center, magasbedobó sem lehetett volna. Itthon a Ganz-Mávagban folytatta, majd első fecskeként légiósnak állt, az SG München együttesében még öt évet húzott le, s a bajor városban telepedett le. Losonczy Árpád november 16-án tölti be a 70. életévét.

Fordított a Fehérvár a Honvéd ellen, mégis döntetlennel zárult a meccs

Eseménytelen első félidő végén megszerezte a vezetést a Honvéd a Fehérvár ellen az NB I 7. fordulójában, majd a folytatásban a vendégek három perc alatt fordítottak, ám kapushiba miatt döntetlen lett a meccs vége.

Honvéd: az AS Románál folytatja a fiatal kapus – hivatalos

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönadta az AS Romának a 17 éves kapusát, Megyeri Gábort. A hírt az olasz együttes a hivatalos Twitter-oldalán erősítette meg, hozzátéve: a többszörös magyar utánpótlás-válogatott kapus először a klub tartalékcsapatában kap lehetőséget a bizonyításra.

El: Biztos, hogy nem egygólos meccs lesz – Bódog

A Budapest Honvéd vezetőedzője, Bódog Tamás kemény és többgólos mérkőzésre számít a Malmö elleni Európa-liga-selejtezőn. Hidi Patrik a pályán is bizonyítaná Jon Dahl Tomassonnak, hogy veszélyes labdarúgó. Csütörtök este 21.05-kor megteheti.

A Fehérvárnak francia, a Honvédnak horvát ellenfél jöhet az El-ben

Kedden az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában megtartották az Európa-liga harmadik selejtezőkörének sorsolását: továbbjutás esetén a Fehérvár svájci vagy francia ellenféllel, míg a Honvéd horvát együttessel mérkőzhet meg a playoffba kerülésért.