-->
NBA: Kínából igazolt centert a Boston Celtics

A kínai Sanghaj Sharkstól igazolt centert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Boston Celtics.

Videó: íme, az NBA-címről döntő meccs legjobb pillanatai!

Mint ismert, a Golden State Warriors hetedszer nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) bajnoki címét, miután a nagydöntő hatodik, csütörtöki mérkőzésén 103–90-re megverte a Boston Celticset, és 4–2-es összesítéssel diadalmaskodott a párharcban. Íme, a meccs legjobb pillanatai!

NBA: „Az a srác, Stephen Curry tehet mindenről...”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Golden State Warriors hetedszer nyerte meg az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) bajnoki címét, miután a nagydöntő hatodik, csütörtöki mérkőzésén 103–90-re megverte a Boston Celticset, és 4–2-es összesítéssel diadalmaskodott a párharcban. Az MVP, Stephen Curry érzelmes, őszinte nyilatkozatot adott a finálét követően.

Vége: újra bajnok a Golden State Warriors

A Celtics csak kapaszkodni tudott az NBA-nagydöntő hatodik meccsén, de a második negyedtől kezdve végig a GSW kezében volt az este – Stephen Curry lett az MVP.

NBA: levédekezte a Bostont, megfordította a nagydöntőt a GSW

A Golden State Warriors egy győzelemre került a végső sikertől, hiszen hazai pályán 104–94-re felülmúlta a Boston Celticset az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) döntőjének ötödik mérkőzésén, ezzel 3:2-re módosult az állás.

NBA: hiába Curry 31 pontja, újra előnyben a Boston

A Boston Celtics 116–100-ra legyőzte hazai környezetben a Golden State Warriorst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) döntőjének harmadik mérkőzésén, így 2:1-es előnyre tett szert az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban.

Sima győzelemmel egyenlített a Warriors

A harmadik negyedben remekeltek Steph Curryék és már 29 ponttal is vezettek a Boston ellen. 

NBA: Curry jelentette a különbséget – egyenlített a GSW

A Stephen Curry vezette Golden State Warriors 107–88-ra legyőzte a Boston Celticset az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) döntőjének második mérkőzésén, ezzel 1–1-re módosult az állás.

NBA: azonnal elvette a Warriors pályaelőnyét a Boston

A remekül hajrázó Boston Celtics 120–108-ra győzött a Golden State Warriors otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjének első mérkőzésén.

Egy dinasztia az elsőbálozók ellen: indul a Warriors–Celtics NBA-döntő

Magyar idő szerint csütörtök éjjel veszi kezdetét az NBA 2021–2022-es idényének nagydöntője, amelyet a Golden State Warriors és a Boston Celtics játszik egymással. Előbbi az elmúlt nyolc évből már hatodjára döntőzik, valódi dinasztiának tekinthető, míg utóbbi – a liga történetének holtversenyben legsikeresebb csapata – legutóbb 2008-ban emelhette magasba a Larry O'Brien-trófeát. Összeszedtük a döntő érdekességeit, programját.

NBA: megnyerte a hetedik meccset, kelet bajnoka a Boston

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportdöntőjének hetedik meccsén végig vezetett a Celtics, majd a végén ugyan rohamozott a Heat, de Jimmy Butler kezében maradt a floridaiak fordítása – a Boston lesz a Golden State ellenfele a június 2-án Bostonban kezdődő nagydöntőben.

Feltámadt és kiharcolta a hetedik meccset a Miami

Jimmy Butler 47 pontos extrájával ismét győzött a Heat Bostonban, így életben maradt, a keleti döntő pedig Floridában ér majd véget.

NBA: Butler vezérletével kiharcolta a 7. meccset a Miami – videók

A Miami Heat a 47 pontos Jimmy Butler vezérletével 111–103-ra nyert Bostonban az NBA keleti főcsoportdöntőjének hatodik mérkőzésén, ezzel kiharcolta a hetedik összecsapást, amelyet otthon játszhat.

Sima győzelemmel egyenlített a Boston Celtics

Érthetetlenül gyenge játékot mutatott be a Miami Heat, egy negyed alatt eldöntötte a negyedik meccset a Boston Celtics az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) Keleti főcsoportdöntőjében.

NBA: lehet ilyen borzasztóan kezdeni?!; lecsapott a Celtics

A Boston Celtics hazai pályán 102–82-re legyőzte a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint kedd hajnali mérkőzésén, és 2–2-re alakította a Keleti főcsoport döntőjének összesített állását.

Drámai meccsen vette vissza a pályaelőnyt a Miami

Huszonhat ponttal is vezetett a Heat Bostonban, majd a második félidőt a megsérülő Jimmy Butler nélkül játszotta le, egyetlen egységre megközelítette a Celtics, de behúzta a végjátékot Erik Spoelstra csapata.

NBA: fantasztikus első negyed, Miami-siker Bostonban – videók

A Miami Heat 109–103-ra nyert Bostonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint vasárnap hajnali mérkőzésén, ezzel összesítésben 2–1-re alakította a Keleti főcsoportdöntő állását.

Kiütéses győzelemmel egyenlített a Celtics az NBA keleti döntőjében

A Boston Celtics idegenben 127–102-re legyőzte a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén, ezzel összesítésben 1–1-re alakította a Keleti főcsoportdöntő állását.

NBA: 17–0, 70 pont a szünetig, klubcsúcsot döntött a Boston

A Boston Celtics idegenben 127–102-re legyőzte a Miami Heatet az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint péntek hajnali mérkőzésén, ezzel összesítésben 1–1-re alakította a Keleti főcsoportdöntő állását.

A Miami győzelmével indult a keleti döntő

Jimmy Butler 41 pontot dobott, a harmadik negyedben érvényesítette akaratát a Heat az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) keleti döntőjének első meccsén.


Kézilabda Eb: Tudta-e?