Premier League: ezért lesz ön is Arsenal-szurkoló – képek

Nem csak az Arsenal-szurkolóknak szerezhet örömöt az „ágyúsok” esetleges bajnoki címe. Az Arsenal TV csinos riportere, Nicole Holliday kijelentette, hogy a Borat révén elhíresült fürdőruhában vezeti a műsorát, ha Arsene Wenger együttese aranyérmes lesz a mostani Premier League-szezon végén.

Astana. Hogy jól induljon az európai túra.

Senkit sem szabad hibáztatni, aki még életében nem hallott erről a kazah csapatról, és ezt azért mondom, mert én magam is ebbe a táborba tartozom....

Kép: lehet tippelni, Podolski mivel szívatta a kazahokat…

Mint arról beszámoltunk, Monacóban elkészítették a 2015–2016-os labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának csoportbeosztását. A Galatasaray az utazás szempontjából a legnehezebb csoportba került, hiszen megkapta maga mellé az Asztanát is. Nem nehéz kitalálni, hogy a mindig szórakoztató Lukas Podolski mivel szívatta a kazahokat a találkozás előtt.

Elkapta a magamutogató Borat-hasonmást, kiállították - videó

Ezt a jelenetet maga Borat is megirigyelhetné. Történt, hogy az angol sokadosztály dorchesteri meccsén egy magamutogató Borat-hasonmás kezdett szaladgálni a pályán. A játékosok kérlelése ellenére önfeledten szaladgált, nem jött le. Végül Ashely Vickers rávetette magát a fickóra és leteperte. Ekkor jött a meglepetés. A bíró ugyanis sárga lapot mutatott fel, és mivel ez már a második volt, kiállította. Hiába tiltakozott mindkét csapat, az ítélet nem változott.„Csak az lebegett a szemem előtt, hogy megállítsam ezt a fickót, ha már az őrség nem tett semmit, erre kiállítanak! Teljesen meg vagyok döbbenve!" – hitetlenkedett Vickers.


Kézilabda Eb: Tudta-e?