Tenisz: Gálfi és Bondár is kiesett párosban Prágában

Gálfi Dalma és belga játékostársa a negyeddöntőben búcsúzott a 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású prágai női salakpályás tenisztorna páros versenyében. A pénteki versenynapon kiesett Bondár Anna és szlovák partnere is.

Tenisz: Bondár negyeddöntős, Stollár kiesett párosban Prágában

Bondár Anna és szlovák játékostársa bejutott a negyeddöntőbe a 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású prágai női salakpályás tenisztorna párosversenyében, Stollár Fanny és a spanyol Georgina Garcia Pérez harmadik helyen kiemelt duója ugyanakkor búcsúzott.

Tenisz: az utolsó magyar is búcsúzott egyesben Prágában

Utolsó magyarként Bondár Anna is búcsúzott egyesben a prágai, 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Gálfi, Jani és Bondár továbbjutott, Udvardy kiesett

Gálfi Dalma, Jani Réka és Bondár Anna továbbjutott az első fordulóból, Udvardy Panna viszont kiesett a prágai 3.1 millió dollár (914 millió forint) összdíjazású női salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Gálfi Dalma nyerte meg a Hungarospa-kupát

Az első alkalommal lebonyolított meghívásos torna helyosztóit nagy érdeklődés övezte, a győztes Gálfi Dalma szettveszteség nélkül hódította el az impozáns vándorserleget, a fináléban Bondár Annát verte.

Tenisz: Bondár–Gálfi finálé lesz Hajdúszoboszlón

A meghívásos Hungarospa-kupa pénteki döntőjébe Bondár Anna és Gálfi Dalma is magabiztosan, két sima győzelemmel került be – a harmadik helyért Jani Réka és Stollár Fanny játszhat.

Tenisz: Fucsovics és Stollár is nyert a Budapest-kupán

Nagy Péter győzelmével kezdődött a Nemzeti Edzésközpontban zárt kapuk mögött zajló Budapest-kupa teniszcsapatverseny, a 28 éves játékos szetthátrányból felállva verte meg a világranglistán 169. ukrán Szerhij Sztahovszkijt. Később Fucsovics Márton Nagy Péter ellen diadalmaskodott, Stollár Fanny pedig a Babos Tímea helyére beugró Drahota-Szabó Dorkát győzte le.

Australian Open: Bondár kiesett a selejtező első fordulójában

Bondár Anna kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjének első fordulójában, miután alulmaradt a cseh Barbora Krejcíkovával szemben.

Aus. Open: Jani kiesett, ismét felfüggesztették a játékot

Jani Réka Luca kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokság selejtezőjében, a szerdai első fordulóban kikapott az amerikai Allie Kiicktől.

Australian Open: Nem annyira fényes a helyzet – Bondár Anna

A légszennyezettségről is beszélt az első ausztrál nemzetközi teniszbajnokságára készülő Bondár Anna. A világranglista 222. helyezettje kedden a közmédiának Melbourne-ből elmondta: ez a harmadik Grand Slam-selejtezője, az előző kettőn nem tudott meccset nyerni.

Tenisz: Babos öt helyet rontott, de még top 100-as

Babos Tímea öt helyet rontva a 98. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Tenisz: Jani Réka Luca elveszítette a zágrábi döntőt

Jani Réka Luca elveszítette a döntőt a Zágrábban rendezett 60 ezer dollár (18 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

Tenisz: Jani Réka Luca döntős a zágrábi tenisztornán

Jani Réka Luca döntőbe jutott a Zágrábban zajló 60 ezer dollár (18 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

US Open: Fucsovics ismét Baszilasvilivel találkozik

Az egyedüli magyarként alanyi jogon főtáblás Fucsovics Márton a 17. helyen kiemelt Nikoloz Baszilasvilivel találkozik a hétfőn kezdődő 139. Amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) első fordulójában.

US Open: Babos sikerrel vette a selejtező első fordulóját

Babos Tímea három szettben búcsúztatta a japán Nara Kurumit, ezzel bejutott az amerikai nyílt teniszbajnokság selejtezőjének második fordulójába. A magyar teniszezőre a világranglista 152. helyén álló spanyol Lara Arruabarrena-Vecino vár a folytatásban.

US Open: csupán négy játékot nyert, Bondár is búcsúzott

Stollár Fanny után Bondár Anna is búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokság (US Open) selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Bondár három játékot nyert a bukaresti WTA-torna főtábláján

Bondár Anna két sima játszmában, 6:2, 6:1-re kikapott a hazai közönség előtt szereplő Patricia Maria Tigtől a bukaresti salakpályás WTA-tenisztorna első fordulójában.

Tenisz: Bondár szerencsés vesztesként főtáblás Bukarestben

Bondár Anna a selejtező második fordulójában kikapott, szerencsés vesztesként mégis felkerült a 250 ezer dollár összdíjazású bukaresti női tenisztorna főtáblájára.

Tenisz: bravúros feltámadással Bondár győzött Bukarestben

A Bukarestben zajló salakpályás női tenisztorna selejtezőjének második fordulójában a legfrissebb világranglista 193. helyén álló Bondár Anna óriási küzdelemben, több mint háromórás mérkőzésen három játszmában legyőzte a rangsor 268. helyét elfoglaló belga Marie Benoit-t, aki már 5:2-re is vezetett a döntő szettben, ám Bondár innen is nyerni tudott. Aztán a kvalifikáció harmadik körében búcsúzott.

Wimbledon: Bondár Anna elvesztette az újoncok csatáját

Az angol nemzetközi teniszbajnokság női egyesének selejtezőjében az első fordulóban Bondár Anna két rendkívül szoros és hosszú játszmában kikapott a grúz Ekaterine Gorgodzétől, ezzel elbúcsúzott a további küzdelmektől.