NB II: újabb játékost igazolt az MTK-ból az Aberdeen – hivatalos

A következő idényt már a labdarúgó NB II-ben kezdő MTK Budapest hivatalos oldalán jelentette be, hogy a skót élvonalban szereplő Aberdeen megvásárolta a hatszoros északmacedón válogatott Bojan Miovszkit.  

MTK: Belgiumból érdeklődnek a válogatott csatár iránt – sajtóhír

Északmacedón sajtóinformáció szerint a belga élvonalbeli KAS Eupen érdeklődik az MTK Budapest labdarúgója, Bojan Miovszki iránt.

Futács és Rajkovics remekelt, az MTK nyerte meg az örökrangadót

A már bajnok Ferencváros 3–0-ra kikapott odahaza a kiesés elől menekülő MTK-tól a labdarúgó NB I 32. fordulójában.

Vb 2022: Maximálisan hiszünk abban, hogy Portugália ellen is nyerhetünk – Miovszki

Már csak egy lépés választja el a több NB I-es játékost is felvonultató macedón válogatottat a világbajnoki részvételtől. Az MTK támadója, Bojan Miovszki lapunknak elmondta, szentül hisznek Portugália legyőzésében.

MTK: Németországba ajánlják az északmacedón támadót

Szasa Csirics, a német labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Bundesliga 2.) szereplő Nürnberg északmacedón legendája a klub figyelmébe ajánlotta honfitársát, az MTK-t erősíti Bojan Miovszkit – írja a Bild.

Kikapott odahaza az Újpest, és az NB I sereghajtója lett

Az Újpest hazai pályán hiába vezetett az MTK Budapest ellen, a vendégek győztesen távoztak a helyzetek garmadáját kihagyó lila-fehérek otthonából a labdarúgó NB I 4. fordulójában rendezett bajnokin.

NB I: az MTK négy légiósa is válogatott meghívót kapott

Négy MTK játékos, Milan Mijatovics, Nikolai Alho, Ylber Ramadani és Bojan Miovszki is meghívót kapott hazája válogatottjába a szeptemberi világbajnoki selejtezőkre – számolt be a hírről az mtkbudapest.hu a hivatalos oldalán.

Mol Fehérvár: tavaszi menetelés helyett vesszőfutás?

A Mol Fehérvár hiába szerzett hamar vezetést, hazai pályán 2–1-re kikapott a sokkal lelkesebb MTK-tól a labdarúgó NB I 21. fordulójának záró mérkőzésén.

A roppant tartalékos MTK legyőzte a bajnoki címre törő Mol Fehérvárt

A nagyon tartalékos MTK hazai pályán 3–1-re legyőzte a bajnoki címre törő Mol Fehérvár FC-t a labdarúgó NB I 10. fordulójában.

Elbukta az MTK a Budafok ellen az újoncok rangadóját

A labdarúgó NB I 6. fordulójának nyitó mérkőzésén az MTK Budapest hazai pályán 2–1-re kikapott a másik újonctól, a Budafoktól.

MTK: északmacedón támadó a harmadik nyári érkező – videó

Korosztályos válogatott támadó szerződtetését jelentette be a labdarúgó NB I új idényére készülő MTK Budapest. Az északmacedón Bojan Miovszki az Európa-liga-selejtezős helyen álló Renova együttesétől érkezik a fővárosiakhoz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?