Férfi kézi-vb: Mindig van rajtunk teher, de ezt jól kezeljük – Sipos Adrián

A brazilok elleni győztes meccs másnapján már a lengyelek ellen készül a magyar férfi kézilabda-válogatott. A tét nem kicsi a szombati mérkőzésen, egészen pontosan a negyeddöntőbe jutás. A fiúk azonban nem érzik úgy, hogy emiatt nagyobb nyomás lenne rajtuk. Ha van, azt eddig is jól kezelték – mondta Sipos Adrián, és ezzel Bodó Richárd is egyetértet. Ahogy Gulyás István és Nagy László is bizakodásának adott hangot a pénteki sajtófélórán. 

Férfi kézi-vb: Léptünk előre, jobb tempóban ment a játék – Gulyás István

Bár a 30 gólos különbség nem lett meg, így is magabiztos, 44–18-as győzelmet aratott a magyar férfi kézilabda-válogatott Uruguay ellen az egyiptomi világbajnokságon. A mérkőzés után az M4 Sportnak értékelt Gulyás István, Máthé Dominik, Székely Márton és Bodó Richárd. 

Férfi kézi: megszületett Bodó Richárd második gyermeke – kép

Bodó Richárd, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a Mol-Pick Szeged balátlövője az Instagram-oldalán jelentette be, hogy megszületett második gyermeke, Panka.

Férfi kézi-vb: az első nyolc közé kerülés a célja a magyar válogatottnak

Január 13-án kezdődik az egyiptomi 2021-es férfi kézilabda-világbajnokság. A magyar válogatott pénteken kezdi meg a szereplését a Zöld-foki-szigetek ellen. A szerdai elutazás előtt sajtótájékoztatón beszélt a várakozásokról Gulyás István szövetségi kapitány, Nagy László, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnöke, valamint Lékai Máté és Mikler Roland. 

Férfi kézi vb: Lékaiék miatt senki sem léphet egyet hátra – Nagy László

A 2020-as Európa-bajnokságon igen kellemes meglepetést okozott a magyar férfi kézilabda-válogatott. A hamarosan kezdődő világbajnokság előtt a Magyar Kézilabda-szövetség által készített interjúkból többek között arra is választ kapunk, hogy Nagy László szerint egy év alatt mennyit változott a csapat, és milyen hatással van rá több kulcsember visszatérése. Bánhidi Bence abba is beavatott minket, miért van szüksége füldugóra. 

Kézi: Nem harcoltunk, ez így nem mehet tovább – Bodó a Veszprém elleni vereségről

A férfi kézi NB I-ben a Mol-Pick Szeged zárt kapuk mögött 36–24-re kikapott odahaza a Telekom Veszprémtől. A találkozó után Juan Carlos Pastor vezetőedző és Bodó Richárd nagyon csalódottan értékelt, miközben a másik oldalon David Davis és Lékai Máté optimistán várja a Bajnokok Ligája final fourját.

Férfi kézi BL: „Legalább jól kell játszanunk” – Bodó a Flensburg-meccsről

A Csurgótól kapott pofont Flensburgban feledtetné a Szeged, amely eddig még nem nyert a német csapat vendégeként a Bajnokok Ligájában.

Férfi kézi: Nem foglalkozom azzal, ki ül a kispadon – Mikler

Az Elverum ellen 17 védést bemutató Mikler Roland nem tudja, mire képes a Szeged a BL-ben, mert a koronavírus eddig mindig közbeszólt.

Férfi kézi: Bodó Richárd edzésbe állt a koronavírus után

Bodó Richárd, a Mol-Pick Szeged válogatott kézilabdázója hétfőn ismét edzésbe állt a koronavírusos megbetegedése után.

Férfi kézi BL: Bodó szerint a Szeged képes elcsípni az első két hely valamelyikét

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolása után Máthé Dominik, David Davis, Székely Márton és Bodó Richárd értékelt a Nemzeti Sportnak. Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője elmondta, az első vagy a második helyen szeretnének végezni.

Férfi kézi: Nincs szándékomban más országban játszani – Bodó

Bodó Richárd sérülése már a múlté, az önbizalma helyreállt, Bánhidi Bencével továbbra is különleges a kapcsolata, a Szegedet pedig csak akkor hagyná el, ha Juan Carlos Pastor mással képzeli el a jövőt.

Jótékonyság: a Mol-Pick Szeged sztárja kórházi dolgozókat lepett meg

Csütörtökön a Szegeden kijelölt járványkórház dolgozóinak vitt ebédet Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged magyar válogatott kézilabdázója – írja a szegedma.hu.

Kézi BL: Bodó és Klujber is a forduló legjobbjai között

A kézilabda Bajnokok Ligájában szereplő négy magyar csapat közül három (Telekom Veszprém, Győri Audi ETO KC, FTC-Rail Cargo Hungaria) is nyerni tudott a hétvégén, a Mol-Pick Szeged pedig szoros csatában maradt alul Barcelonában. A Tisza-partiak átlövője, Bodó Richárd bekerült a forduló válogatottjába, csakúgy, mint a ferencvárosi átlövő, Klujber Katrin.

Férfi kézi BL: a hét meccse jön Szegeden a PSG ellen

Bánhidi Bencének minden összejött, Bodó Richárdnak hiányoznak a távoli bombák, a Szeged még nincs csúcsformában – a hét meccse következik a PSG ellen a Bajnokok Ligájában. A 17 órakor kezdődő összecsapásról élő tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on!

Bánhidi Bence élvezi, hogy annyi jó történik vele, és nem száll el

Február 9-én lett 25 éves Bánhidi Bence, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a Mol-Pick Szeged beállója, aki posztján már a világ legjobbjai közé tartozik. Szegedi beszélgetésünkből többek között az is kiderül, hogyan juthatott a csúcsra a magas, erős, de nem kifejezetten sportos alkatú győri kissrác.

Férfi kézi: Jókor vagyok jó helyen – Juan Carlos Pastor

Hetedik évét tölti a Szeged kézilabdacsapatának élén a világbajnok spanyol edző, Juan Carlos Pastor, aki második hazájaként tekint Magyarországra. A Veszprém elleni rangadók hangulata lenyűgözi, egy jó halászlének pedig ő sem tud ellenállni.

Férfi kézi Eb: biztossá vált, hogy Bodó és Lékai sem játszhat

Gulyás István szövetségi kapitány szűkítette a magyar férfi kézilabda-válogatott keretét, így biztossá vált, hogy sérülése miatt sem Bodó Richárd, sem Lékai Máté nem tarthat a csapattal az Európa-bajnokságra.