NFL: Bortles, Marrone és Coughlin is hosszabbított Jacksonville-ben

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Jacksonville Jaguars hároméves szerződést kötött Blake Bortlesszel.

Hiába tett meg mindent a Jaguars, a Patriots játszhat Super Bowlt

Nagyon izgalmas, fordulatos összecsapás végén a New England Patriots diadalmaskodott a mérkőzés jelentős részében előnyben játszó Jacksonville Jaguars felett az AFC-döntőben. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Super Bowlhoz hasonlóan Bill Belichick alakulata képviselheti az Amerikai főcsoportot a magyar idő szerint február 5-én megrendezendő nagydöntőben, ahol az NFC-finálét megnyerő Philadelphia Eagles lesz az ellenfél.

Videó: az NFL-szezon legelképesztőbb jelenete! Ha nem látnánk…

Blake Bortles, az NFL-ben szereplő Jacksonville Jaguars irányítója összehozta minden idők egyik legelképesztőbb labdaeladását. Ha nem látnánk a saját szemünkkel, valószínűleg nem hinnénk el, hogy tényleg megtörtént...

NFL: a Coltsnak még túl nagy falat a Pats, bajok az 1/1-essel

A New England Patriots sikerével véget ért a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014–2015-ös szezonja, és a csapatok már a következő, 2015–2016-os kiírásra készülnek. Legújabb sorozatunkban górcső alá vesszük mindegyik együttest, valamint azt, hogy mely gárda hogyan tudna sikeresebbé válni. Az első részben az AFC Északi négyesével foglalkoztunk, míg a másodikban Peyton Manning visszavonulását taglaltuk, valamint az AFC Nyugati divízióját néztük meg. Szériánk harmadik fejezetében rátértünk a Super Bowl-győztes Patsre és kihívóira, a legújabb, negyedikben pedig az AFC Déli kvartettjét vizsgáljuk meg.

Bombázókat hoznak az NFL-be az egyetemi sztárirányítók - fotók, szavazás

Magyar idő szerint május 9-én hajnali 2 órakor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság holt szezonjának legjelentősebb eseménye, a 2014-es játékosbörze. A draftot megelőző írássorozatunktól eltérően ezúttal nem szakmai oldalról közelítjük meg a nagy eseményt, hanem öt kiemelkedő irányító csinos párját versenyeztetjük meg egymással.


Kézilabda Eb: Tudta-e?