Rio 2016: Kozák Danuta ebben már a nyolcszoros bajnok előtt

A kajak-kenu történetében a női kajakosok közül eddig senkinek nem jött össze egy olimpián a triplázás, az immár négyszeres olimpiai aranyérmes Kozák Danuta történelmet írhat. Ebben is...

Kozák Danuta olyat tett, amilyet magyar még sosem

Az immár háromszoros olimpiai bajnok kajakos Kozák Danuta keddi, riói aranyérmével máris véghezvitt egy történelmi tettet, de a rekordok sorát folytathatja Brazíliában – a magyar kajak-kenu sport legsikeresebb olimpikonjává válhat.

Rio: az 53 éves Birgit Fischer újra rajthoz állna

Az 53 éves Birgit Fischer nem zárja ki, hogy rajthoz áll a jövő évi riói olimpián.

Kajak-kenu: Birgit Fischer 50 éves lesz, készül az olimpiára

Ötvenedik születésnapját ünnepli szombaton Birgit Fischer, a németek nyolcszoros olimpiai bajnok kajakosa, akit nem zavar a kora, sőt több mint hat év kihagyás után szeretne ott lenni a nyári londoni ötkarikás játékokon.

A 49 éves Birgit Fischert semmiképp nem szabad leírni

Felkavarta az olimpiai készülődéssel kapcsolatos állóvizet a 49 éves Birgit Fischer, minden idők legeredményesebb német olimpikonja azzal a bejelentésével, hogy indulni kíván a 2012-es londoni ötkarikás játékokon. Az eddig összesen nyolc olimpiai aranyat szerző, egykori keletnémet kajakos tervezett visszatérése szerdára az újságok sportoldalain az első számú téma lett, háttérbe szorítva még az elődöntők előtt álló, németországi női labdarúgó-világbajnokságot is.

Birgit Fischer már nem indul el a pekingi nyári olimpián

Nem indul el élete hetedik olimpiáján a kajak-kenu sport legendás alakja, Birgit Fischer. A nyolc olimpiai bajnoki címmel büszkélkedő német klasszis minden olimpiáján legalább egy aranyérmet nyert.