IFFHS: Kulcsár Katalin az évtized ötödik legjobb női bírója

Kulcsár Katalin lett az évtized ötödik legjobb női játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezetnél (IFFHS).

Bundesliga: Iránban levették a műsorról a Bayern meccsét

Mint arról beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 22. fordulójában a Bayern München idegenben 3–2-re legyőzte az Augsburgot. Erről azonban Iránban lemaradtak a szurkolók, mivel a televízióban levették a műsorról a mérkőzést – tudósít a Bild.

Bundesliga: nem minden országban mutatták közelről a bírót

A múlt hétvégén újabb megnyilvánulását láthatták a helyiek az iráni televízióban tapasztalható cenzúrának. A vörös posztót ezúttal egy játékvezetőnő jelentette.

Bundesliga: ilyen van? A német válogatott nem tudta a lesszabályt

Azt hihetnénk, hogy a profi futballisták ismerik a szabályokat abban a sportágban, amely a megélhetést biztosítja számukra. A német Bundesligában azonban bebizonyosodott: néha még ők is elfelejtik, hogy mit szabad a pályán és mit nem.

Hertha: Bebizonyította, hogy megállja a helyét a férfiak között – Dárdai

Sporttörténelmi futballmérkőzést rendeztek Berlinben, ahol a Hertha és a Werder Bremen összecsapását a topligák történetében először női bíró, Bibiana Steinhaus vezette. Teljesítményéről a Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál is elmondta a véleményét.

Hertha: félárú jegyek a nőknek a történelmi meccs alkalmából

Az európai élbajnokságok első női játékvezetője, Bibiana Steinhaus bemutatkozása alkalmából félárú jegyeket kínál női szurkolóinak a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC.

Bundesliga: Dárdaiék meccsén mutatkozik be az első női bíró – sajtóhír

A Német Labdarúgó-szövetség már májusban közölte, hogy a 2017–2018-as szezonban a német futball történetében először női játékvezető is bemutatkozhat a Bundesligában. A sporttörténelmi pillanatra vasárnap Berlinben kerülhet sor, a Hertha–Werder Bremen mérkőzést ugyanis a hírek szerint Bibiana Steinhaus vezeti.

Bundesliga: sporttörténelem – női bíró fújja a sípot

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) hivatalos honlapján közölte: a 2017–2018-as szezonban a német futball történetében először női bíró debütál a Bundesligában Bibiana Steinhaus személyében. A 38 éves hannoveri rendőrnő az egyike az előttünk álló idényben az élvonalban bemutatkozó játékvezetőknek.

Játékvezetés: Webb lelépett, összejött egy másik bíróval

Howard Webb 21 évnyi házasság után elhagyta feleségét, és Németországba költözött, hogy új kedvesével éljen tovább.