Darts: Rucska József és párja is tarolt a 3. fordulóban

A Győri DCSE adta ebben a bajnoki fordulóban a férfiaknál és a nőknél is a végső győztest: Rucska József és Ihász Veronika napja volt a szombati.

Darts: Takács Gábor remek hétvégéje, Bezzeg 10 nyilasa

Sokfelé dartsoztak a legjobb magyarok az előző hétvégén, de a legelégedettebb Takács Gábor lehet: a 2014-es honi bajnok behúzta az idei nemzeti bajnokság aktuális fordulóját és a Magyar Kupát is.

Darts: Dél-Afrikával játszunk a csapat-vb első körében

A Bezzeg Nándor, Alexits Tamás összeállítású magyar válogatott Dél-Afrikát kapta a PDC darts csapat-világbajnokság első körének csütörtöki sorsolásán.

Darts: a PL egyik elődöntőse nem lesz ott a csapat-vb-n

A PDC hétfőn a hivatalos honlapján közzétette a frankfurti darts csapat-világbajnokságon részt vevő nemzetek összeállításait. A címvédő hollandokat ezúttal is a világelső Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld, míg a skótokat Gary Anderson és Peter Wright képviseli.

Darts: Bezzeg Nándor lesz Alexits Tamás párja a világkupán

Pénteken rendezték Székesfehérváron az idei World Cup of Darts hazai kvalifikációs versenyét, amelyen eldőlt, ki képviselheti a magyar színeket Alexits Tamás mellett Frankfurtban a PDC egyetlen országok közötti viadalán, amelyen párosok viaskodnak a végső győzelemért.

Darts: Ratajski megint végigverte a régiós mezőnyt

Ismét elérkeztünk egy adag PDC European Tour-selejtezőhöz, ezúttal négyhez, a helyszín pedig Prága. Szombaton két verseny kvalifikációs küzdelmeit tartották meg, a zwolleit és a gibraltárit – és mind a kettő kelet-európai indulási jogát a lengyel Krzysztof Ratajski nyerte el.

Darts: Bezzeg a 3. fordulóig jutott a Pro Tour-selejtezőn

Bezzeg Nándor a harmadik fordulóban búcsúzott az első tornán a hildesheimi dartsversenysorozaton, amelyen a játékosok Pro Tour-kártyát szerezhetnek az eredményes szerepléssel.

Darts: Ljubic kvalifikálta magát a vb-re a Margitszigetről

Alan Ljubic szerezte meg a részvételi jogot a 2018-as dartsvilágbajnokságra a kelet-európai zónából, miután szombaton megnyerte a Margitszigeten megrendezett selejtezőt.

Darts: szombaton a vb-szereplés lesz a tét Budapesten

Szombaton a margitszigeti Danubius Hotelben tartják meg a PDC dartsvilágbajnokság kelet-európai selejtezőjét, amelyről a győztes kvalifikálja magát a decemberben és januárban Londonban megrendezendő csúcstornára.

Darts: Bezzeg jól kezdett, de kiesett az European Touron

Az első fordulóban kiesett Bezzeg Nándor a németországi Riesában zajló darts European Tour 11. állomásán. A magyar játékos a görög John Michaeltől szenvedett vereséget.

Darts-vb: nem lesz magyar induló, Bezzegnek sem sikerült

Szombaton eldőlt, hogy magyar versenyző nélkül rendezik meg a 2017-es londoni dartsvilágbajnokságot. Az utolsó esélyt Bezzeg Nándor szalasztotta el, aki három vereséggel zárta a csoportkört a PDC-vb kelet-európai selejtezőjében – írja a PDC Hungarian Fan Club című Facebook-oldal.

Darts csapat-vb: Taylorék megvédték világbajnoki címüket

A Phil Taylor, Adrian Lewis alkotta angol válogatott megvédte a csapat-világbajnoki címét dartsban, miután a döntőben 3:2-re legyőzte a Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld holland kettőst Frankfurtban.

Darts csapat-vb: a bámulatos belgák legyőzték Bezzegéket

A második körben búcsúzott a magyar dartsválogatott a frankfurti csapat-világbajnokságon, mivel a 16 között 2–0-s vereséget szenvedett Belgiumtól.

Darts csapat-vb: Magyarország legyőzte Thaiföldet a nyitó körben!

A Bezzeg Nándor, Kovács Patrik alkotta magyar válogatott 5–3-ra legyőzte Thaiföldet a darts csapat-világbajnokság első fordulójában Frankfurtban, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.

Darts: belga testvérpárral játszhatnak Bezzegék a vb-n

Hétfőn elkészítették a június 2. és 5. között esedékes darts csapat-vb teljes sorsolását, amelyből kiderült, hogy ha a Bezzeg Nándor, Kovács Patrik  magyar páros sikerrel veszi a Thaiföld elleni első fordulót, a belga Kim Huybrechts, Ronny Huybrechts testvérpárral találkozhat – már ha a belgák is legyőzik a lengyeleket.

Darts: sorsoltak a csapat-vb-n, ázsiaiak várnak Bezzegékre

A thaiföldi duó ellen játssza első fordulós mérkőzését a magyar Bezzeg Nándor, Kovács Patrik duó a június 2. és 5. között Frankfurtban megrendezendő darts csapat-világbajnokságon.

Darts: Bezzeg két leget nyert a skót világbajnok ellen

A Frankfurtban zajló darts-világbajnokságon Skócia 2:0-ra legyőzte Magyarországot, és ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A Bezzeg Nándor, Takács Gábor páros kiesett, de hétezer fonttal vigasztalódhat.

Darts: a magyarok legyőzték a svédeket, jönnek a skótok!

A Bezzeg Nándor, Takács Gábor összetételű magyar dartscsapat 5–2-re legyőzte Svédországot a frankfurti PDC csapat-világbajnokság első fordulójában. A következő fordulóban, szombat este az egyéni világbajnok Gary Andersonnal felálló Skócia lehet az ellenfél, ha ma este továbbjut Szingapúr ellen.

Darts: meglepetés nélkül, ma jönnek a magyarok a csapat-vb-n

Meglepetések nélkül, kizárólag a kiemeltek sikereivel kezdődött meg a darts csapat-világbajnokság Frankfurtban, ahol a Bezzeg Nándor, Takács Gábor magyar páros péntek este Svédország ellen játszik az első fordulóban.

Darts: nem sikerült a bravúr, vége a magyarok vb-jének

Nem sikerült a bravúr Bezzeg Nándornak és Mészáros Zsoltnak a PDC darts csapat-világbajnokságon, a magyar páros 5–1-es vereséget szenvedett a 16. kiemelt Darin Young, Larry Butler párostól.